ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!

Tζάνετ Τζάκσον: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με... μπούρκα


Πριν από λίγες ημέρες, η Τζάνετ Τζάκσον επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την είδηση της εγκυμοσύνης της στα 50 της χρόνια, ποζάροντας για το περιοδικό People. “Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία μας” δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό χωρίς να προβεί σε λεπτομέρειες.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο την έδειχνε σε μια παραλία, ποζάροντας με στενό λευκό φόρεμα που δεν άφηνε αμφιβολία για την εγκυμοσύνη της. Τον Απρίλιο η τραγουδίστρια είχε ξαφνιάσει τους φίλους της μουσικής της, ματαιώνοντας την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της “ανάγκης” της για δημιουργία οικογένειας με τον σύζυγό της, μεγιστάνα από το Κατά Ουίσαμ αλ Μάνα, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2012.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζάνετ Τζάκσον λέγεται ότι έγινε μουσουλμάνα μετά τον γάμο της με τον Αλ Μάνα. Ο φακός απαθανάτισε την Τζάνετ Τζάκσον με ισλαμικό χιτζάμπ στους δρόμους του Λονδίνου, συνοδευομένη από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της. Οι δύο τους περπάτησαν χέρι χέρι, φανερά ερωτευμένοι. Το ζευγάρι φαίνεται ότι επισκέφθηκε καταστήματα παιδικών ρούχων πριν το γεύμα του σε εστιατόριο.