Η Νατάσα Μποφίλιου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Νατάσα Μποφίλιου, Φωτογραφία: NDP photo agency
19|04|2019 15:55
SHARE
INSTAGRAM

Νατάσα Μποφίλιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο της με αφορμή τα γενέθλιά της


Η Νατάσα Μποφίλιου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της.

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο αγαπημένος της Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν μπροστά σε 400 καλεσμένους, χωρίς να διαρρεύσει ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Χαϊδάρι και το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά. 

Η Νατάσα Μποφίλιου αποχαιρέτησε τα 35 της χρόνια δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, που δεν ήταν άλλη από το γάμο της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έγραψε στoν προσωπικό λογαριασμό της στο instagram: «Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα...

Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό...

Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη.»!

Δείτε εδώ: