O  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με την σύζυγο του /Φωτογραφία: Jordan Strauss
O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με την σύζυγο του /Φωτογραφία: Jordan Strauss
RED CARPET

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με την κούκλα σύζυγό του Σούζαν -14 χρόνια παντρεμένοι, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ


Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία της Μαρβέλ «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την κούκλα σύζυγό του. 

Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ παντρεύτηκε το 2005 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ γνώρισε την Σούζαν το 2003 και έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι χάρη στη σύζυγό του κατάφερε να ξεπεράσει την χρόνια εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Η 45χρονη Σούζαν είναι Αμερικανίδα παραγωγός ταινιών και έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα στην πρεμιέρα της ταινίας «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» που έγινε στο Λος Αντζελες και ήταν σε πολύ καλή διάθεση, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες.

Ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα, ο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φόρεσε και αυτή τη φορά εκκεντρικά γυαλιά ηλίου. 

Η σύζυγός του επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με παγιέτες και χρυσά παπούτσια. 

Apimages
Apimages

Από το 1996 μέχρι το 1999 ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είχε συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών και είχε δοκιμάσει αρκετές φορές να απεξαρτηθεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το 2003, η χρονιά που γνώρισε την δεύτερη σύζυγό του, ήταν η χρονιά-σταθμός στην καριέρα και τη ζωή του.

Με τη βοήθεια της Σουζαν αλλά και του φίλου του Μελ Γκίμπσον κατάφερε να απεξαρτηθεί και το 2008 έκανε το μεγάλο comeback ως πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου ήρωα των κόμικς «Ironman» αλλά και ως Σέρλοκ Χολμς στις ταινίες του Γκάι Ρίτσι.

apimages
apimages

«Δεν κλείνω την πόρτα στο παρελθόν μου και δεν προσποιούμαι ότι δεν υπάρχει. Πρέπει να παίρνεις την ευθύνη για τις πράξεις που έχεις κάνει, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Υπήρξα θύμα αυτών των ουσιών και βρέθηκα πολλές φορές σε απόγνωση. Αλλά τώρα το βλέπω σαν μια μικρή και γλυκιά λεπτομέρεια της ζωής μου» έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Apimages
Apimages

Ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο του με την Ντέμπορα Φαλκόνερ.

apimages
apimages
apimages
apimages