Η Μισέλ Φάιφερ στο κόκκινο χαλί /Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
Η Μισέλ Φάιφερ στο κόκκινο χαλί /Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Απίστευτη Μισέλ Φάιφερ στα 61 -Δημοσίευσε βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποθεώθηκε από τους followers της


Η Μισέλ Φάιφερ είναι μια από τις σταθερές αξίες του Χόλιγουντ και ίσως ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα του κινηματογράφου.

Η Μισέλ Φάιφερ απέδειξε ότι δεν είχε να επιδείξει μόνο την ομορφιά της, αλλά και το πολύπλευρο ταλέντο της στην υποκριτική, που την έφερε 3 φορές υποψήφια για Οσκαρ.

Κάποια στιγμή πάτησε pause στην καριέρα της και εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας. Ευτυχώς όμως για τους θαυμαστές της, επέστρεψε πέρυσι στα κινηματογραφικά πλατό και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil», σίκουελ του «Maleficent» του 2014 με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί και την Μισέλ Φάιφερ στον ρόλο της ως Queen Ingrith

Η ταινία εξερευνά την περίπλοκη σχέση της Μαλέφισεντ με την πριγκίπισσα Ορόρα (Ελ Φάνινγκ), και φαίνεται πως ο χαρακτήρας της Φάιφερ θα λειτουργήσει καταλυτικά στη μητρική σχέση που έχουν αναπτύξει. 

Δείτε το τρέιλερ:

H Μισέλ Φάιφερ με ένα βίντεο στο Instagram αποδεικνύει ότι η ομορφιά της γυναίκας δεν έχει ηλικία. Μιλώντας στους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η ηθοποιός του Χόλιγουντ βάζει λίγο άρωμα πριν πέσει για ύπνο. 

Φυσικά το βίντεο τράβηξε τη προσοχή μας και οι περισσότεροι followers της την αποθέωσαν για το πόσο γοητευτική είναι. 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης: H 34χρονη Μισέλ Φάιφερ κάνει ωτοστόπ με νυφικό -Η φωτογραφία που ξετρέλανε το Instagram

Η διαχρονική ομορφιά της Μισέλ Φάιφερ -Ελαμψε στο κόκκινο χαλί με γόβες που έκλεψαν την παράσταση