Ολόκληρη η performance της Madonna στη Eurovision -Με εντυπωσιακό φινάλε, εξαφανίστηκε από τη σκηνή | 0 bovary.gr
Ολόκληρη η performance της Madonna στη Eurovision -Με εντυπωσιακό φινάλε, εξαφανίστηκε από τη σκηνή | 0 bovary.gr
19|05|2019 10:11
SHARE
MADONNA

Ολόκληρη η performance της Madonna στη Eurovision -Με εντυπωσιακό φινάλε, εξαφανίστηκε από τη σκηνή


Είναι η βασίλισσα της ποπ. Ένα icon που λατρεύεται από ανθρώπους όλων των ηλικιών, αφού είναι ίσως η πρώτη που ύμνησε τη διαφορετικότητα σε τόσο μαζικό βαθμό.

Η ευχάριστη στιγμή της Eurovision, άκουγε στο όνομα Madonna. Στα 60 της τραγούδησε και χόρεψε στη σκηνή του Τελ Αβίβ, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στους διοργανωτές του διαγωνισμού. 

Ερωτηθείσα για το ποια συμβουλή θα έδινε στους φιναλίστ, η Μadonna απάντησε: «Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ότι είστε νικητές ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Δεν ήταν εύκολο να φτάσετε ως εδώ. Πρώτα ονειρευτήκατε και στη συνέχεια πιστέψατε στο όνειρο αυτό.. Κατά τη γνώμη μου αυτό σας κάνει νικητές ό, τι κι αν συμβεί» και πρόσθεσε στέλνοντας ένα μήνυμα με αποδέκτες τους διοργανωτές «Κοιτάξτε όλες τις συμμετοχές πίσω μας, τόσες πολλές χώρες που είμαι αρκετά προνομιούχα να έχω επισκεφτεί, και το μόνο πράγμα που με φέρνει σε αυτές τις χώρες είναι η μουσική, οπότε ας μην υποτιμήσουμε ποτέ τη δύναμη της μουσικής να φέρνει κοντά τους ανθρώπους»

Αμέσως μετά πάνω στη σκηνή του Τελ Αβίβ ζωντάνεψε ένα από τα πιο εικονικά και αμφιλεγόμενα κομμάτια της, το Like a Prayer.

Aναφορικά με το eye patch στο πρόσωπό της, το οποίο έφερε την υπογραφή του Έλληνα Gregory Kara (Γρηγόρη Καραβά) η βασίλισσα της ποπ υποστήριξε ότι υπεύθυνη γι' αυτό ήταν μια μορφή επιφεφυκίτιδας.

Πριν από την αποκάλυψη των τελικών αποτελεσμάτων της Eurovision, η Madonna ερμήνευσε σε πρώτη παγκόσμια προβολή το τελευταίο της single, Future με τον ράπερ Quavo, για να κλείσουν την εμφάνισή τους με ένα εντυπωσιακό πέσιμο προς τα πίσω.

Δείτε όλη την performance της Μαντόνα στο βίντεο: