Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, Φωτογραφία: Νίκος Μαλιάκος
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, Φωτογραφία: Νίκος Μαλιάκος
LOVE COUPLE

Μεταξύ κριτών αλληλεγγύη: Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με την σύντροφό του, στο show του Στέλιου Κουδουνάρη


Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην επίδειξη του Στέλιου Κουδουνάρη που έγινε στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Φυσικά από το λαμπερό fashion show δεν έλειψαν και οι υπόλοιποι δύο κριτές του «Μy Style Rocks» Μπέτυυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυροπουλος καθώς και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απολαύσαμε την τηλεοπτική σεζόν που μάς πέρασε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος την κούκλα σύντροφό του, Χριστιάννα Μοίρα.

Τα ζευγάρια κάθισαν στην πρώτη σειρά στην αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μαζί με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου.  

Χριστιάννα Μοίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και απόλαυσαν το fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη και τη νέα του συλλογή ρούχων. 

Η Χριστιάννα Μοίρα με total black look και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τράβηξε την προσοχή μας. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

Μάζης-Μαγγίρα-Μοίρα-Αρυγρόπουλος-Σπυροπούλου, Φωτογραφία: ΝDP photo agency
Μάζης-Μαγγίρα-Μοίρα-Αρυγρόπουλος-Σπυροπούλου, Φωτογραφία: ΝDP photo agency

Ποια είναι η Χριστιάννα Μοίρα;

Εχοντας ζήσει 6 χρονια στο Λονδίνο, όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό στο Marketing, εργαζόμενη παράλληλα σε πολυεθνικές εταιρίες, η Χριστιάννα Μοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των εστιατορίων Square Sushi.

Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη ζωγραφική και τη δημιουργία κατά παραγγελία έργων τέχνης με τον μοναδικό της γραφικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής.

Το αληθινό της πάθος όμως ήταν πάντα η αισθητική του χώρου και της διακόσμησης κι έτσι,  μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης ως freelancer,  δημιουργεί το brand «.cm» με σκοπό τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Χριστιάννα Μοίρα, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Φωτογραφία: NDP photo agency
Χριστιάννα Μοίρα, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Φωτογραφία: NDP photo agency