Η Βίκυ Σταυροπούλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Βίκυ Σταυροπούλου, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η πρώτη φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου για τη «Μαρία Πενταγιώτισσα» -Πώς μπήκε στο παρά πέντε στην παράσταση


Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ελένης Καστάνη από τη θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», η Βίκυ Σταυροπούλου πήρε τον ρόλο λίγο πριν την πρεμιέρα. 

Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το θίασο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ετσι ξεκίνησε η αναζήτηση νέας πρωταγωνίστριας, ώστε να μπορέσει η παράσταση να πραγματοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι σε περίπου μία εβδομάδα, η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έχει πρεμιέρα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ήταν ελεύθερη αυτό το καλοκαίρι, δέχτηκε τον ρόλο και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της παράστασης.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα! Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη.

Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα...

Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια, τραγούδια, χορευτικά, αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε!

Αντε παιδιά, στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο. Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες».

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα!!!! Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα... Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε! Αντε παιδιά,στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες @maria_pentagiotissa_2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) στις 19 Ιούν, 2019 στις 10:55 μμ PDT

Στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» συμμετέχει και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα. 

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Σταυροπούλου: «Είχα πάντα τον πιο ωραίο γκόμενο του σχολείου»