Μαργαρίτα Δρούτσα-Γιάννης Τόλμης, Φωτογραφία: NDP photo agency
Μαργαρίτα Δρούτσα-Γιάννης Τόλμης, Φωτογραφία: NDP photo agency
YOU GO GIRL!

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Μαργαρίτας Δρούτσα -Πώς κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να χάσει 20 κιλά


Για μια ακόμη χρονιά το μεγάλο πάρτυ της Panik Records έγινε το talk of the town. 

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των λαμπερών καλεσμένων, πέσαμε πάνω στη φωτογραφία της Μαργαρίτας Δρούτσα. 

Η αλήθεια είναι στην αρχή αναρωτηθήκαμε αν όντως είναι η Μαργαρίτα Δρούτσα καθώς τα μαλλιά της ήταν κατάξανθα και ήταν εντυπωσιακά αδυνατισμένη. 

Η λεζάντα της φωτογραφίας είχε το όνομά της και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι η Μαργαρίτα Δρούτσα μεταμορφώθηκε σε μια άλλη γυναίκα. 

Με total black look και έντονο χαμόγελο που δείχνει πολλά, η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος, στιχουργός και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είναι στα καλύτερά της.

H ΒΟVARY επικοινώνησε μαζί της καταρχάς για να της δώσει συγχαρητήρια για τη μεγάλη αλλαγή της και για να μάθει πώς κατάφερε να αλλάξει τόσο πολύ. 

Μαργαρίτα Δρούτσα, ποιο είναι το μυστικό σου; 

Γιάννης Γρηγοράκης-Μαργαρίτα Δρούτσα, Φωτογραφία: NDP photo agency
Γιάννης Γρηγοράκης-Μαργαρίτα Δρούτσα, Φωτογραφία: NDP photo agency

Πώς έγινα από καστανή σε κατάξανθη

«Πριν από ενάμισι μήνα με έπιασε μια τρέλα και ήθελα να κάνω μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μου. Είχα βαρεθεί να πηγαίνω κάθε 15 μέρες να τα βάφω για να μην φαίνονται τα λευκά. Ναι, μεγαλώνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Τα έβαψα ξανθά και μου αρέσουν πολύ. Μου λένε όλοι ότι μου πάνε και χαίρομαι γι αυτό. Τα μαλλιά μου ήταν καστανά σκούρα και πρόπερσι έβγαλα τα extensions, γιατί μου είχαν καταστρέψει την τρίχα. Τα έκοψα κοντά για να δυναμώσουν, αλλά οι λευκές τρίχες φαινόντουσαν πολύ και δεν μπορούσα τόσο συχνά να βάφω το λεγόμενο στεφάνι. Με το ξανθό δεν φαίνονται καθόλου! Βέβαια, έβαλα λίγα extensions μπροστά και η τρίχα μου ταλαιπωρήθηκε με τη νέα αλλαγή στο χρώμα. Αλλά δεν πειράζει, ήθελα μια ριζική αλλαγή και το ξανθό είναι μια χαρά».

Πώς κατάφερα να χάσω 20 κιλά σε ένα χρόνο

«Στην εγκυμοσύνη μου, πριν από 7 χρόνια πήρα 44 κιλά. Ναι, ήταν πολλά. Σιγά σιγά άρχισα να χάνω κιλά και προσπαθούσα να αδυνατίσω. Εχω κάνει πολλές δίαιτες, αλλά συνήθως μετά από λίγο καιρό έπαιρνα ξανά τα κιλά. Από πέρυσι έχω καταφέρει να χάσω 20 κιλά και το μυστικό μου είναι ότι σταμάτησα να κάνω δίαιτα. Εβγαλα από το μυαλό μου την λέξη δίαιτα και την αντικατέστησα με τη σωστή διατροφή. Αποφεύγω τα τηγανητά φαγητά, το junk food, τα πολλά ζυμαρικά και τρώω πιο υγιεινά. Αλλά μην φανταστείς ότι κάνω κάτι εξτριμ. Απλά προσέχω τι τρώω. Δεν μου έχει λείψει τίποτα, προσέχω ωστόσο ορισμένα πράγματα. Θα φάω για παράδειγμα το σουβλάκι μου αν το θελήσω, αλλά δεν θα βάλω σως. Θα φάω 2 κομμάτια πίτσα μαργαρίτα, αλλά δεν θα φάω με μπέικον και παραπάνω κομμάτια. Η δίαιτα σε κάνει αντικοινωνικό και δεν γίνεσαι ένα με την παρέα. Εγώ πλέον απολαμβάνω το φαγητό και τους φίλους μου»

Η συμβουλή μου για όσες θέλουν να αδυνατίσουν 

«Η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε τις δίαιτες εξπρές. Χαίρεσαι για λίγο και κλαις μετά γιατί τα παίρνεις τα κιλά αν φας λίγο παραπάνω. Είναι μια μεγάλη παγίδα και κάνουν κακό στην υγεία. Τις έκανα κι εγώ και έμαθα».

Διαβάστε επίσης: Μαριάννα Λάτση -Εριέττα Κούρκουλου: Μητέρα και κόρη ήταν οι πιο λαμπερές παρουσίες στο πάρτι της Panik Records