Apimages/Evan Agostini
Apimages/Evan Agostini
STYLE QUEEN

Η Κέιτ Μπλάνσετ με Alexander McQueen είναι ό,τι πιο stylish θα δεις σήμερα


H Kέιτ Μπλάνσετ εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά στο κόκκινο χαλί στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί στην νέα της ταινία «Where'd You Go, Bernadette» και η εμφάνισή της για την προώθησή της κέρδισε τις εντυπώσεις.  

Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι Alexander McQueen, η Κέιτ Μπλάνσετ παρέδωσε μαθήματα στιλ υιοθετώντας την hot τάση της σεζόν που είναι τα φουσκωτά μανίκια. 

H 50χρονη Αυστραλή σταρ του σινεμά μαγεύει τα πλήθη στο κόκκινο χαλί με το αξεπέραστο στιλ και την διαχρονική ομορφιά της. 

Είναι μια από τις σταρ του Χόλιγουντ που αγαπάμε όχι μόνο για τις κινηματογραφικές της επιτυχίες, αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές. Πάντα σικ, πάντα με χάρη και αριστοκρατική φινέτσα, πάντα συνοδευμένες με το κατάλληλο hair style και τα σωστά αξεσουάρ.

Apimages
Apimages

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του οίκου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In detail: a custom made tailored wool silk tuxedo jacket with silk satin duchess rose draped sleeves worn by Cate Blanchett last night in New York. #SeenInMcQueen #McQueenDetail #AlexanderMcQueen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander McQueen (@alexandermcqueen) στις 13 Αύγ, 2019 στις 9:35 πμ PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Explore the Alexander McQueen Autumn/Winter 2019 collection, available to pre-order exclusively at alexandermcqueen.com. Photographed by @ChloeLeDrezen. #McQueenAW19 #AlexanderMcQueen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander McQueen (@alexandermcqueen) στις 5 Ιούλ, 2019 στις 2:42 πμ PDT

«Οι γυναίκες που είναι ο εαυτός τους, που δεν απολογούνται, που ξέρουν πώς φαίνονται και ιδίως αυτές που αισθάνονται ελεύθερες να φορέσουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν και με τον δικό τους τρόπο είναι αληθινά style icons» είχε σημείωσει η Κέιτ Μπλάνσετ σε συνέντευξή της και έχει απόλυτο δίκιο. 

Αυτή τη φορά η ηθοποιός του Χόλιγουντ ήταν άκρως εντυπωσιακή με τα μπλε φουσκωτά σατέν μανίκια της. 

Το μπλε με το μαύρο είναι δύο χρώματα που φαινομενικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά στην πράξη δένουν άψογα.

apimages
apimages

Μπορεί με την πρώτη ματιά ο συνδυασμός του μαύρου με του μπλε να φαίνεται κάπως «σκληρός» στο μάτι, αλλά στην ουσία δημιουργούν ένα το πιο ενδιαφέρον outfit. 

Apimages
Apimages
apimages
apimages