Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, Φωτογραφία: NDP photo agency
22|08|2019 13:08
SHARE
INSTAGRAM

Πέγκυ Τρικαλιώτη -Πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον κόρη της και τον σύντροφό της


Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι ζευγάρι εδώ και 8 χρόνια με τον Θανάση Δόση, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Φραντζέσκα.

Η ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Θανάσης Δόσης διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο η ηθοποιός έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για το πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της. 

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη τα τελευταία χρόνια ζει τη χαρά της µητρότητας, αφού µετά από µεγάλη προσπάθεια έκανε το όνειρό της πραγµατικότητα, παρότι οι γιατροί τής είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει μητέρα.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Πάντα ήθελα να κάνω παιδί, αλλά οι σχέσεις που είχα, μακροχρόνιες συνήθως, δεν συμφωνούσαν μαζί μου πάνω στο θέμα. Ημουν πολύ καιρό με έναν άνθρωπο που είχε ήδη ένα παιδί, και δεν ήθελε άλλο. Πιο πριν ήμουν με ανθρώπους που ούτε το σκέφτονταν. Μετά ήμουν με έναν νεώτερο, που προτιμούσε να περιμένουμε. Κι εγώ σκεφτόμουν ότι ο καιρός περνάει. 

Οταν ήρθε ο Θανάσης στη ζωή μου, ο άνθρωπος που είμαστε τώρα μαζί, ήταν μια εποχή που δεν σκεφτόμουν ούτε σχέσεις ούτε τίποτα. Μόλις τον είδα, μόλις τον γνώρισα, είπα ότι “αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού μου”. Μέχρι να μου συμβεί θεωρούσα ότι με τέτοιες ατάκες γελάς, ότι πρόκειται για αστικό μύθο. Κι όμως. Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε, έτσι όπως σηκώθηκε, ήταν σαν να το είδα μπροστά μου. Ημασταν λίγους μήνες μαζί όταν προέκυψε το το θέμα υγείας μου και οι γιατροί έβγαλαν το συμπέρασμα ότι δεν θα κάνω παιδί».

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έμεινα έγκυος γιατί δεν δέχτηκα ποτέ το Όχι των γιατρών»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φωτογραφίζει την 6χρονη κόρη της και δεν πιστεύουμε πόσο έχει μεγαλώσει