H Τζίνα Ντέιβις, Φωτογραφία: Getty/Ideal image
H Τζίνα Ντέιβις, Φωτογραφία: Getty/Ideal image
SO ELEGANT

Η Τζίνα Ντέιβις σε μία άκρως κομψή εμφάνιση -Με μπεζ σύνολο στο φεστιβάλ αμερικανικού κινηματογράφου


Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στο 45ο φεστιβάλ αμερικανικού κινηματογράφου στο Ντοβίλ της δυτικής Γαλλίας.

Οι περισσότεροι την θυμούνται στην ταινία ορόσημο της καριέρας της, «Θέλμα και Λουίζ» του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Σούζαν Σάραντον. 

Σημαντικές στιγμές στην καριέρα της είναι επίσης οι ταινίες «A League of Their Own» και «The Accidental Tourist», που της χάρισε ένα όσκαρ β' γυναικείου ρόλου.

Η 63χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ φορώντας ένα κρεμ midi φόρεμα του οίκου Chanel και πέρλες για σκουλαρίκια τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.  

Η Τζίνα Ντέιβις διατηρεί τη σιλουέτα της και το μπεζ φόρεμα που επέλεξε αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.  

Φορώντας μαύρα γυαλιά και χαρίζοντας το πιο λαμπρό χαμόγελό της, η Τζίνα Ντέιβις ήταν μοναδική και πολύ σικ στο Ντοβίλ της Γαλλίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζίνα Ντέιβις έχει ιδρύσει ένα ίδρυμα που φέρει το όνομα της και έχει στόχο να καταπολεμήσει τα στερεότυπα που αφορούν στο φύλο των ηθοποιών. 

Το «Geena Davis Institute on Gender in Media» ιδρύθηκε το 2004 και ασχολείται με το πώς παρουσιάζεται το γυναικείο φύλο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Δείτε το βίντεο: