Veronica Berti-Andrea Bocelli, Φωτογραφία: NDP photo agency
Veronica Berti-Andrea Bocelli, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΜΠΕΡΤΙ

Η σύζυγος του Αντρέα Μποτσέλι με φόρεμα Σίλια Κριθαριώτη στο Ηρώδειο


Ο χαρισματικός Αντρέα Μποτσέλι τραγούδησε στο Ηρώδειο για καλό σκοπό.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση και δίχως προηγούμενο. Με το που ξεκίνησε η προπώληση, τα εισιτήρια για τη συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Ο πιο αγαπημένος τενόρος του κόσμου ανέβηκε επάνω στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. 

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον αγαπημένο Επίτιμο Πρόεδρο του International Foundation for Greece, Franco Zeffirelli, μια από τις πιο διακεκριμένες καλλιτεχνικές προσωπικότητες όλων των εποχών.

Η 35χρονη σύζυγος του Αντρέα Μποτσέλι, Βερόνικα Μπέρτι, εντυπωσίασε με το Celia Kritharioti φόρεμά της. 

Μάλιστα και η 7χρονη κόρη τους, Βιρτζίνια, φόρεσε το ίδιο φόρεμα με τη μητέρα της. 

Μητέρα και κόρη φόρεσαν φορέματα με κεντημένη γαλλική δαντέλα σε σιελ απόχρωση και φούστες από οργάντζα με απλικέ δαντέλες.

Η ίδια η Βερόνικα έχει επιλέξει κι άλλες φορές δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, καθώς πριν δύο χρόνια φόρεσε μια ολοκέντητη τουαλέτα Celia Kritharioti Couture, σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του συζύγου της στην Αμερική.

NDP photo agency
NDP photo agency
NDP photo agency
NDP photo agency

Highlight της βραδιάς ήταν όταν ο Αντρέα Μποτσέλι κάλεσε στη σκηνή του Ηρωδείου τη γυναίκα του και την κόρη του για να αποχαιρετήσουν το κοινό του!

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη φωτογραφήθηκε μαζί με τις δυο ξεχωριστές κυρίες Mποτσέλι στο ιστορικό ατελιέ που βρίσκεται στην Πλάκα από το 1906.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το atelier του οίκου Celia Kritharioti Couture, αναδείχθηκε ως ένα από τα 7 καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής στον κόσμο σε ένα από τα αφιερώματα της British Vogue, ενώ ολοένα και περισσότερες κυρίες του διεθνούς jet set επιλέγουν δημιουργίες του οίκου.