H Πόπη Τσαπανίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
H Πόπη Τσαπανίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

«Νιώθω σαν να πέρασαν χρόνια από αυτή τη φωτογραφία» -Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα


Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πολύ δραστήρια χρήστης του Instagram και μοιράζεται σκέψεις και προσωπικές στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες της, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές ψυχολογικού χαρακτήρα στο προφίλ της. 

Αυτή την φορά μίλησε για τον χρόνο και για το πόσο σημαντικό είναι να ζούμε το παρόν. Οι περισσότεροι έχουμε την τάση να αγνοούμε το παρόν και να μην ζούμε το τώρα. 

Αναμφισβήτητα, πολλοί από εμάς σπαταλάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας ανησυχώντας για διάφορα πράγματα, και μάλιστα για πολλά μαζί ταυτοχρόνως.

Η Πόπη Τσαπανίδου μέσω του Instagram μάς προτρέπει να κάνουμε κάθε λεπτό της ημέρας σημαντικό. 

«Αυτή η φωτογραφία, βγήκε πριν μερικές εβδομάδες. Νοιώθω όμως σαν να πέρασαν χρόνια. Σαν να μεσολάβησε μια ολόκληρη ζωή από εκείνο το κλικ μέχρι σήμερα. Κι άλλες φορές η μέρα, οι εβδομάδες, κυλάνε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να ανασάνω.  Νεράκι που κυλάει ο χρόνος. Δώστε του λοιπόν αξία. Κάντε σημαντικό κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Πως;

Με τα να είστε εκεί. Παρόντες. Με όλες σας τις αισθήσεις. Αυτή τη στιγμή, ΤΩΡΑ, δείτε τι υπάρχει γύρω σας και εντοπίστε πέντε όμορφα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Ακούστε τους ήχους που σας συνοδεύουν στο ξεκίνημα της ημέρας σας. Ξεχωρίστε τις μυρωδιές. Απολαύστε την γεύση του αγαπημένου σας καφέ, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και πείτε του πως όλα θα πάνε καλά.
Να είστε εδώ. Τώρα. Έτσι ο χρόνος αποκτά αξία και ο άνθρωπος ζωή. Καλημέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή η φωτογραφία, βγήκε πριν μερικές εβδομάδες. Νοιώθω όμως σαν να πέρασαν χρόνια. Σαν να μεσολάβησε μια ολόκληρη ζωή από εκείνο το κλικ μέχρι σήμερα. Κι άλλες φορές η μέρα, οι εβδομάδες, κυλάνε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να ανασάνω. Νεράκι που κυλάει ο χρόνος. Δώστε του λοιπόν αξία. Κάντε σημαντικό κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Πως; Με τα να είστε εκεί. Παρόντες. Με όλες σας τια αισθήσεις. Αυτή τη στιγμή, ΤΩΡΑ, δείτε τι υπάρχει γύρω σας και εντοπίστε πέντε όμορφα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Ακούστε τους ήχους που σας συνοδεύουν στο ξεκίνημα της ημέρας σας. Ξεχωρίστε τις μυρωδιές. Απολαύστε την γεύση του αγαπημένου σας καφέ, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και πείτε του πως όλα θα πάνε καλά. Να είστε εδώ. Τώρα. Έτσι ο χρόνος αποκτά αξία και ο άνθρωπος ζωή. Καλημέρα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou) στις 18 Σεπ, 2019 στις 11:03 μμ PDT