Η Τζέσικα Σίμπσον, Φωτογραφία: Evan Agostini/AP images
Η Τζέσικα Σίμπσον, Φωτογραφία: Evan Agostini/AP images
YOU GO GIRL!

H Τζέσικα Σίμπσον έχασε 45 κιλά σε έξι μήνες -Πώς τα κατάφερε μετά την τρίτη εγκυμοσύνη της


Τον Απρίλιο του 2019 η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την κόρη της Μπίρντι Μέι Τζόνσον.

Σε λιγότερο από έξι μήνες κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά με την βοήθεια του συνεργάτη της και διατροφολόγου Χάρλεϊ Πάστερνακ. 

Η Τζέσικα Σίμπσον είχε βάλει στόχο να χάσει τα κιλά της τρίτης της εγκυμοσύνης και το πέτυχε. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός κοινοποίησε στο instagram πρόσφατη φωτογραφία της δείχνοντας το υπέροχο σώμα της και ξεσήκωσε τους θαυμαστές της.

Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέσικα Σίμπσον καταφέρνει να χάσει τόσα πολλά κιλά. Το έχει κάνει και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της. 

«Nιώθω τόσο περήφανη για τον εαυτό μου. Ακόμα κι όταν μου φαινόταν ακατόρθωτο, εγώ προσπαθούσα ακόμα πιο σκληρά» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram. 

AP images
AP images

Δείτε πώς είναι σήμερα:

jessicasimpson/instagram
jessicasimpson/instagram

Οπως σημειώνει ο προσωπικός γυμναστής και διατροφολόγος της, Χάρλεϊ Πάστερνακ, στο περιοδικό People, η 39χρονη Τζέσικα Σίμπσον απέκτησε τρία παιδιά μέσα σε διάστημα 10 χρόνων.

Η προσπάθεια να χάσει τα κιλά της τρίτης της εγκυμοσύνης ήθελε περισσότερο υπομονή, επιμονή και πειθαρχία. 

Εκει που εστίασαν περισσότερο ήταν στην υιοθέτηση μιας σωστής διατροφής και όχι στην επίμονη άσκηση στο γυμναστήριο. 

Η Τζέσικα Σίμπσον είχε πέντε καθημερινά καθήκοντα: να περπατάει, να απέχει από το κινητό της για μια ώρα, να κοιμάται καλά, να τρώει υγιεινά και να ασκείται.

Οσο για την διατροφή της, η τραγουδίστρια έχει κάθε μέρα τρία κυρίως γεύματα και δύο σνακ. Τα γεύματά της είναι κυρίως πρωτεϊνες με λαχανικά, καλά λιπαρά και φυτικές ίνες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYC Ladies’ Night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις 25 Σεπ, 2019 στις 3:28 μμ PDT

jessicasimpson/instagram
jessicasimpson/instagram