Ο Ρόμπερντ Ρέντφορντ. Φωτογραφία: ΑP images
Ο Ρόμπερντ Ρέντφορντ. Φωτογραφία: ΑP images
HOLLYWOOD COUPLES

Σπάνια εμφάνιση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με την σύζυγό του -62 ετών, ζωγράφος από την Γερμανία


Ο γοητευτικός ηθοποιός του σινεμά Ρόμπερτ Ρέντφορντ πραγματοποίησε μια σπάνια έξοδό του μαζί με την σύζυγό του, Σίμπιλ Ζάγκαρς.

Φανατικός υπέρμαχος της διάσωσης του περιβάλλοντος, ο 83χρονος Ρόμπερτ Ρέντφορντ βραβεύτηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Μονακό.

Συνοδευόμενος από την 62χρονη Γερμανίδα ζωγράφο σύζυγό του, Σίμπιλ Ζάγκαρς, ο διαχρονικός γόης του σινεμά τράβηξε την προσοχή. 

Η εκδήλωση «Οcean Globe» είχε ως στόχο να μαζευτούν χρήματα για τη διάσωση του πλανήτη και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. 

Σημειώνουμε ότι μετά το χωρισμό του με τη Λόλα βαν Γουάγκενεν το 1985, με την οποία έκανε τέσσερα παιδιά, ο ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε το 2009 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Αμβούργου την επί χρόνια σύντροφό του ζωγράφο Σίμπιλ Ζάγκαρς.

Η 62χρονη Γερμανίδα φόρεσε στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Μονακό ένα μακρύ μπλε φόρεμα και φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Ενα από τα πράγματα που συνδέουν τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με την σύζυγό του είναι η αγάπη τους για την ζωγραφική. 

Για όσους δεν γνωρίζουν ο θρύλος του αμερικανικού κινηματογράφου Ρόμπερτ Ρέντφορντ εγκατέλειψε τη ζωγραφική για χάρη της υποκριτικής.

Από τη σχολή καλών τεχνών που φοιτούσε, αποφάσισε το 1958 να σπουδάσει στην περίφημη δραματική American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης.

apimages
apimages
Apimages
Apimages
apimages
apimages