Η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά, Φωτογραφία: facebook
Η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά, Φωτογραφία: facebook
PARTY TIME

H δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά με vintage φόρεμα που είχε φορέσει και η μητέρα της


Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Λεμονιά έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook που μάς τράβηξε την προσοχή.

Φορώντας ένα vintage φόρεμα της μητέρας της, η Μαρία Λεμονιά πήγε καλεσμένη στο πάρτι του Γιώργου Καράμπελα και της Μαρίνας Κουταρέλλη.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Κουταρέλλη είναι η γυναίκα πίσω από το «Spetses mini marathon» και το «Spetsathlon».

Το λαμπερό πάρτι έγινε στο Politia Tennis Club και είχε θέμα 60s. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε από τις φωτογραφίες στα social media τον Βασίλη Ζούλια, τον Περικλή Κονδυλάτο, την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Λεμονιά ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι και έγραψε λίγα λόγια για το vintage φόρεμα της μητέρας της.

«Η μητέρα μου φορώντας το φόρεμα που επέλεξα από την προσωπική της συλλογή, για το χθεσινό πάρτι με θέμα sixties. Vintage φόρεμα υψηλής ραπτικής. Στην φωτό αριστερά με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον πάτερα μου. Η μητέρα μου εργάστηκε τις χρυσές εποχές του Τύπου στο θρυλικό συγκρότημα της Ελένης Βλάχου. Εγκατέλειψε την καριέρα της για να μας μεγαλώσει με φροντίδα κι αγάπη. Δεν θα ήμουν αυτό που είμαι σήμερα, αν δεν ήταν η κινητήριος μου δύναμη. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε στις δυνατότητες μου γι αυτό και της είμαι ευγνώμων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της στο facebook:

 

Maria Lemonia/facebook
Maria Lemonia/facebook
Maria Lemonia/facebook
Maria Lemonia/facebook

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well meta ta 50 in my case dear @georgioscarabellas ....we obviously had lots of 60s pure fun!!! #slimaaronsthemeparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις 29 Σεπ, 2019 στις 4:56 πμ PDT