Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image
DO IT LIKE BECKHAM

Το airport look της Victoria Beckham προστάζει χρώμα και το φθινόπωρο -Oι κίτρινες γόβες που λατρέψαμε


Ως μια από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες στον κόσμο, αλλά και διαχρονικό fashion icon, η Βικτόρια Μπέκαμ φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση, όχι μόνο να τραβήξει όλα τα βλέμματα, αλλά και να εμπνεύσει με τις στιλιστικές επιλογές της.

Η ίδια, μας χάρισε άφθονο style inspo όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε χθες στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, δείχνοντας πιο κομψή από ποτέ.

Το airport look αποτελεί αγαπημένο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους πιστούς aficionados, οι οποίοι ψάχνουν μανιωδώς ένα outfit για το ταξίδι τους που θα είναι παράλληλα chic αλλά και πρακτικό.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Μπέκαμ το «απογείωσε»!

Φορώντας ένα cozy πλεκτό σε aqua απόχρωση, έριξε στην πλάτη της ένα καρό blazer με διακριτικά έντονους ώμους, αποπνέοντας ανεπιτήδευτη φινέτσα... «Highlight» του look αποτελούν αναμφίβολα και οι υπέροχες, κίτρινες γόβες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι, το χρώμα δεν είναι προνόμιο της άνοιξης!

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Ισορρόπησε τις έντονες αποχρώσεις με ένα loose fitting παντελόνι σε ουδέτερο, taupe τόνο.

Μάλιστα, έβαλε το πλεκτό μέσα από το ψηλόμεσο παντελόνι, τονίζοντας και κάνοντας πιο λεπτή τη μέση της -σημειώστε το!

Όπως ήταν αναμενόμενο- ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν εξαιρετικά το εκπληκτικό σύνολο. Άλλωστε αποτελούν το σήμα-κατατεθέν της!

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Με τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα και τη μοναδική της κομψότητα να ξεχωρίζουν, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θεωρείται τυχαία μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στον χώρο της μόδας.

Πριν από λίγες μέρες, η νυν επιτυχημένη fashion designer και πρώην Spice Girl, μίλησε στη βρετανική εκπομπή «This Morning» για τις καθημερινές της συνήθειες, που την κρατούν fit και άψογη

«Έχω τέσσερα παιδιά και δουλεύω πολύ. Προσπαθώ να ακολουθώ όσο μπορώ έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Τρώω φρέσκο ψάρι, φρέσκα λαχανικά, φρούτα και πίνω πολύ νερό» τόνισε. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι τα πιο σημαντικά της tips για πορσελάνινο δέρμα περιλαμβάνουν: ευλαβική αφαίρεση του μακιγιάζ κάθε βράδυ, μια καλή ενυδατική κρέμα που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του δέρματος της και να μένει πάντα ενυδατωμένη.

Διαβάστε επίσης: Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε έναν απίστευτο συνδυασμό με κολάν -Ο τρόπος για να δείχνει κομψό και στιλάτο

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε το must αξεσουάρ της επόμενης σεζόν -Διαχρονικό και διακριτικό