Ντουέιν Τζόνσον: Άγνωστες πτυχές της ζωής του πιο σέξι άνδρα για το 2016 | 0 bovary.gr
Ντουέιν Τζόνσον: Άγνωστες πτυχές της ζωής του πιο σέξι άνδρα για το 2016 | 0 bovary.gr
21|11|2016 17:20
SHARE
ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Ντουέιν Τζόνσον: Άγνωστες πτυχές της ζωής του πιο σέξι άνδρα για το 2016


Φέτος είναι η χρονιά του Ντουέιν Τζόνσον, του Αμερικανού ηθοποιού και πρώην αθλητή της πάλης, που έχει πρωταγωνιστήσει ως επί το πλείστον σε ταινίες δράσης κι εμπορικές κωμωδίες – ίσως οι περισσότεροι τον θυμάστε από το «Jumanji», αλλά και από το ρόλο του Luke Hobbs στην ταινία «The Fast and the Furious».

Με ύψος 1.96, αλλά καρδιά μικρού παιδιού, όπως επιβεβαιώνουν όσοι τον ξέρουν, ο Τζόνσον έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου κι αυτό επιβεβαιώνεται και σε αριθμούς. Το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ με κέρδη 64.5 εκατομμύρια δολάρια! Και τώρα έρχεται το περιοδικό People να τον ανακηρύξει ως τον πιο σέξι άνδρα της χρόνιας για το 2016. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι αυτό τον τίτλο τον έχουν λάβει στο παρελθόν ηχηρά ονόματα, όπως ο Ντέιβντ Μπέκαμ ή ο Μπραντ Πιτ, καταλαβαίνουμε γιατί ο Τζόνσον θεωρείται σήμερα το «next best thing» του Χόλυγουντ.

 

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Nov 17, 2016 at 4:05am PST

 

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Nov 14, 2016 at 4:11pm PST

 

A photo posted by therock (@therock) on Nov 10, 2016 at 11:02am PST

 

 

Ο 44 χρόνος ηθοποιός με το αγαλματένιο κορμί πάντως δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τον τίτλο του και θεωρεί ότι το δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι το χιούμορ. Ο ίδιος, δηλώνει, ότι δεν προσπαθεί να είναι σέξι, αντίθετα εμφανίζεται πάντα χαλαρός, άνετος και με αυτοπεποίθηση στις ταινίες του, γι’ αυτό ίσως το κοινό τον συμπαθεί. Το ενδιαφέρον είναι πως ο Τζόνσον είναι μιγάς και γίνεται ο δεύτερος έγχρωμος άντρας που κατακτά τον τίτλο του πιο σεξ άντρα στον πλανήτη, μετά τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, που το 1996 έσπασε τα ταμπού της συντηρητικής αμερικανικής κοινωνίας. Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1972 στο Χέιγαρντ της Καλιφόρνια. Στα μαθητικά του χρόνια άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε μια κολεγιακή ομάδα. Όμως το 1995 αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατερά του και του παππού, που ήταν διάσημοι παλαιστές. Το 1996 κάνει το ντεμπούτο του στην World Wrestling Entertainment ως «Ρόκι Μέιβια», ένα παρατσούκλι που του έχει μείνει και σήμερα. Προέρχεται από τη λέξη «rock» που σημαίνει βράχος και του ταιριάζει γάντι, μιας και ο Ντουέιν έχει κοιλιακούς που θα ζήλευε κάθε κοινός θνητός.

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Nov 13, 2016 at 11:48pm PST

 

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Oct 24, 2016 at 9:07am PDT

 

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους παλαιστές όλων των εποχών με αμέτρητες διακρίσεις και μετάλλια. Το 2000 αποφάσισε με τη βοήθεια ενός συγγραφέα να γράψει την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «The Rock Says...» Το βιβλίο γίνεται best-seller για πολλές εβδομάδες. Αυτό στάθηκε η αφορμή για να ανοίξουν οι πόρτες της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το μεγάλο μπαμ όμως έγινε, όταν πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Scorpion King» το 2002.

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Oct 22, 2016 at 2:49am PDT

 

 

 

A video posted by therock (@therock) on Oct 9, 2016 at 9:15pm PDT

 

Αν και πολλοί τότε χαμογελούσαν ειρωνικά με την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ τού στέλνει μια επιστολή, όπου του εκφράζει το θαυμασμό του. Ο Ντουέιν συγκινημένος δηλώνει: «Όλη μου τη ζωή αναφέρομαι σ' αυτόν τον άνθρωπο και στις ταινίες του. Ήταν η μεγαλύτερή μου έμπνευση και συνέβαλλε στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός . Θέλω να κάνω «ταινίες του δικού του στιλ»: ψυχαγωγικές, ποιοτικές, αλλά πάνω απ' όλα ταινίες με ψυχή. Το να λάβω από εκείνον μια προσωπική επιστολή, δε μ' έκανε απλώς να νιώσω απίστευτη τιμή κι ευγνωμοσύνη, αλλά μου θύμισε πώς ένιωθα όταν ήμουν οχτώ χρόνων και έβλεπα τις ταινίες του».

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Oct 1, 2016 at 12:57pm PDT

 

Το επόμενο βήμα του είναι η καινούργια ταινία της Ντίσνει , τη « Μοana», όπου ο Τζόνσον έχει δανείσει τη φωνή του.

Πρόσφατα μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε ότι θα ήθελε να διεκδικήσει το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ και να γίνει Πρόεδρος. Μάλιστα τις σκέψεις του αυτές τις μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στο Twitter, γράφοντας : «Μία μέρα μπορεί να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου. Ίσως μία μέρα. Σίγουρα ο Λευκός Οίκος έχει κάποιο μέρος για να παρκάρω το φορτηγό μου». Στην πραγματικότητα δεν κυριολεκτεί, αλλά μάλλον εκφράζει με το γνωστό του χιούμορ τη δυσαρέσκειά του αμερικανικού λαού για την πολιτική σκηνή της χώρας του, και όχι την πραγματική επιθυμία να γίνει πλανητάρχης. Πάντως ο ίδιος δηλώνει Ρεπουμπλικάνος και είναι πολύ καλός φίλος με τον Άρνολντ Σβατζενέγκερ.

 

 

A photo posted by therock (@therock) on Sep 5, 2016 at 9:19am PDT

 

 

 

A video posted by therock (@therock) on Aug 23, 2016 at 2:27pm PDT

 

Το 1997 παντρεύτηκε την Ντάνυ Γκαρσία, με την οποία γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο. Μαζί της απέκτησε την πρώτη του κόρη. Χώρισαν το 2001, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις. Μετά το διαζύγιο του, άρχισε ένα βγαίνει με τη συνθέτρια και τραγουδίστρια Λόρεν Χάσιαν, την κόρη του γνωστού ντράμερ. Οι δύο τους συναντηθήκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Game Plan» και πολλοί λένε ότι η Λόρεν ήταν ουσιαστικά ο λόγος που χώρισε από την πρώτη του σύζυγο. Το 2015 γεννήθηκε η κόρη τους, η Τζασμίν. Όταν όμως συμπρωταγωνίστησε με την Ιρίνα Σάικ στην ταινία « Ηρακλής» άρχισαν οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω από μια καλή επαγγελματική σχέση, γεγονός που έκανε έξαλλο τον πρώην της Ρωσίδας καλλονής, τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο ίδιος πάντως λέει συνέχεια ότι οι μεγάλες αγάπες της ζωής του είναι οι κόρες του.