Associated Press
Associated Press
30|11|2016 14:17
SHARE
Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ 2017

Οι πρώτες φήμες: Ποιος θα ράψει και πώς θα είναι το νυφικό της Πίπα Μίντλετον


Η Πίπα Μίντλετον ετοιμάζεται μέσα στην καινούρια χρονιά να ντυθεί νύφη και να παντρευτεί τον καλό της, μάνατζερ hedge fund, Τζέιμς Μάθιου. 

Τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του ζευγαριού και προαναγγέλθηκε ο γάμος τους, μέσα στο 2017. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη το ζευγάρι έχει ετοιμάσει τα πολυτελή προσκλητήριά του, τα οποία και θα στείλει σε συγγενείς και φίλους μαζί με τις ευχετήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα. 

Και το νυφικό πώς θα είναι;

Το μεγάλο ερώτημα, ωστόσο, παραμένει, πώς θα είναι το νυφικό της Πίπα Μίντλετον. 

Η μικρότερη Μίντλετον, όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις της έχει το δικό της σήμα κατατεθέν που δεν είναι άλλο από τα φορέματα σε ίσια γραμμή με κοντά μανίκια.

Οπως αναφέρει το popsugar.com φορά τόσο συχνά το συγκεκριμένο στιλ φορεμάτων που θα φαινόταν περίεργο σε όλους αν επέλεγε μια διαφορετική γραμμή για το νυφικό της.

Φωτογραφία: AP

Φωτογραφία: AP

Φωτογραφία: AP

Φωτογραφία: AP

Φωτογραφία: AP

Φωτογραφία: AP

Ξένα περιοδικά μόδας που ασχολούνται με θέμα θεωρούν βέβαιο ότι αφενός το νυφικό της Πίπα Μίντλετον δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκείνο της Κέιτ (το οποίο είχε ραφτεί με σκοπό να δημιουργηθεί η εικόνα της πριγκίπισσας) και ότι αφετέρου θα είναι τόσο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο έτσι ώστε να ξεπεράσει τη φήμη του περίφημου λευκού φορέματος που φορούσε ως παράνυφος στο γάμο της αδελφής της.

Πρόκειται για το θρυλικό λευκό Alexander McQueen το σχέδιο και το ράψιμο του οποίου είχε γίνει υπό την επίβλεψη της Sarah Burton.Φωτογραφία: AP

Φωτογραφία: AP

Ποιος θα το ράψει;

Πρόσφατα οι φωτογράφοι συνέλαβαν τον Giles Deacon με τον βοηθό του έξω από το σπίτι της Πίπα Μίντλετον κρατώντας στα χέρια του τσάντες γεμάτες, όπως όλα δείχνουν, με φορέματα.

Ο Deacon είναι γνωστός για τις gothic δημιουργίες του, ενώ η σύντροφός του, πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Γκουαντολίν Κρίστι που φορά μόνο δημιουργίες του στο κόκκινο χαλί συνήθως ντύνεται με φορέματα ντραπέ με πτυχώσεις. 

Mερικές από τις τελευταίες δημιουργίες του Giles Deacon

H φίλη του σχεδιαστή, πρωταγωνίστρια του Games of Thrones: