Η Μενεγάκη σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό -Φωτογραφίζεται με το μονόπετρο στο χέρι | 0 bovary.gr
Η Μενεγάκη σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό -Φωτογραφίζεται με το μονόπετρο στο χέρι | 0 bovary.gr
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Η Μενεγάκη σε μια σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό -Φωτογραφίζεται με το μονόπετρο στο χέρι


“Aκόμα κι αν γινόμουν ξανά 25 ετών, αυτά που έχω κατακτήσει, δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Τα κατάφερα καλά» δηλώνει μεταξύ άλλων στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξή της η Ελένη Μενεγάκη μετά από καιρό.

Η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και το περιοδικό Down Town και μίλησε για την καριέρα της και την πορεία της στη ζωή ενώ έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίσεις, με το πιο festive χρώμα, το κόκκινο, να είναι το κυρίαρχο.

“Δεν είχα συμβουλάτορες, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι το σωστό. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα”, εξομολογείται η Ελένη και συνεχίζει: “Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φθάσει σήμερα στο σημείο που θέλω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή”.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη τι θα ρωτούσες τον εαυτό της και τι θα τον συμβούλευε αν τον συναντούσε 21 χρόνια πριν. Εκείνη απαντά: “Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία, ούτε καν για εμένα την ίδια, οπότε θα την ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για το δρόμο που είχε επιλέξει, για τον χρόνο, τη ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε μια δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμιά περίπτωση τόσο μακριά”.

Για ποιο λάθος της έχει μετανιώσει όλα αυτά τα χρόνια; Η ίδια απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αναφέρει: “Ό,τι λάθη έκανα έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι, αυτά με διαμόρφωσαν. Όλα τα λάθη μου με έμαθαν πράγματα και πια δεν επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν κάνω λάθη, απλώς παίρνω το μάθημά μου”.