H Βανδή στο σανίδι - Αλά Μέριλ Στριπ στο «Μamma mia» | 0 bovary.gr
H Βανδή στο σανίδι - Αλά Μέριλ Στριπ στο «Μamma mia» | 0 bovary.gr
09|12|2016 20:17
SHARE
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

H Βανδή στο σανίδι - Αλά Μέριλ Στριπ στο «Μamma mia»


Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Mamma mia» στο Θέατρο Ακροπόλ.

Το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Βανδή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής. Η τραγουδίστρια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδος Μαρσέλλου δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική και τα κατάφερε περίφημα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και πολύ καλές κριτικές για την άρτια προσέγγιση του έργου και την απόδοσή του στα ελληνικά.

Οι μελωδίες των ABBA (Mamma Mia, Dancing Queen, Take A Chance On Me, Money Money Money, The Winner Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!,Super Trouper, Knowing Me Knowing You) ξεσήκωσαν το κοινό και οι ηθοποιοί ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στην «πρόκληση» για το ανέβασμα ενός μιούζικαλ υψηλών προδιαγραφών.

Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή (που υποδύθηκε το ρόλο της Donna) είδαμε σε βασικούς ρόλους τους: Άκη Σακελλαρίου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Μπεττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Αργύρη Αγγέλου, Νικόλα Μακρή και Demy. Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν εκπρόσωποι του καλλιτεχικού χώρου και του χώρου της τηλεόρασης που καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

Δείτε την Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της Donna που υποδύθηκε μοναδικά η Μέριλ Στριπ!