Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι Ελληνες σταρ - Πού πήγαν, τι φόρεσαν [εικόνες]  | 0 bovary.gr
Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι Ελληνες σταρ - Πού πήγαν, τι φόρεσαν [εικόνες] | 0 bovary.gr
CELEBRITIES CHRISTMAS

Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι Ελληνες σταρ - Πού πήγαν, τι φόρεσαν [εικόνες]


Christmas time για τους Ελληνες σταρ!

Οταν σβήνουν τα φώτα των πλατό και οι προβολείς της πίστας, οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz αγαπούν να περνούν χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι φετινές γιορτές το απέδειξαν περίτρανα αυτό, αφού μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram είδαμε ότι απόλαυσαν τις γιορτές με απλότητα, στο σπίτι, με μια σύντομη αποδραση εντός ή εκτός Ελλάδος. Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν για πολλούς από τους αγαπημένους σας σταρ μια ευκαιρία για ξεκούραση.

Κάποιοι μπήκαν στην κουζίνα για να δημιουργήσουν λιχουδιές για τους δικούς τους ανθρώπους, κάποιοι έβαλαν το σακίδιο στην πλάτη και ταξίδεψαν σε κάποιον αγαπημένο τους προορισμό, άλλοι φόρεσαν τα γιορτινά τους και πόζαραν στον φακό στέλνοντας ευχές στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Ελενα Παπαρίζου ταξίδεψε μέχρι τη Σουηδία, ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε στο σπίτι του, η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της μπαμπά, ο Ηλίας Ψινάκης υπέρκομψος έστειλε τις ευχές του από το Gstaad, η Δέσποινα Βανδή μαγείρεψε για την οικογένεια και τους φίλους της, η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε γιορτινές στιγμές στη Βιέννη, η Νατάσσα Μποφίλιου Παραμονή Χριστουγέννων βρισκόταν στη σκηνή του Estate.

Τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να περνάς τις γιορτές όπου και με όποιους θέλεις!