Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της Ιρίνα Σάικ τη χρονιά που πέρασε - Ολες σε ένα video | 0 bovary.gr
Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της Ιρίνα Σάικ τη χρονιά που πέρασε - Ολες σε ένα video | 0 bovary.gr
ΙΡΙΝΑ ΣΑΙΚ

Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της Ιρίνα Σάικ τη χρονιά που πέρασε - Ολες σε ένα video


To όνομά της φιγουράρει στη λίστα με τις πιο σέξι παρουσίες του πλανήτη και όχι άδικα αφού και μόνο στο άκουσμά της τα αρσενικά του πλανήτη... παραληρούν!

Ο λόγος για την Ιρίνα Σάικ που έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video με τις πιο sexy και γοητευτικές εμφανίσεις της τη χρονιά που πέρασε. Μια χρονιά που της φέρθηκε ιδιαιτέρως γενναιόδωρα: δεν είχε μόνο φωτογραφίσεις, επιδείξεις, εξώφυλλα. Το 2016 της έφερε το ομορφότερο δώρο: μια εγκυμοσύνη που την κάνει να λάμπει. Η Ιρίνα Σάικ νιώθει ευγνωμοσύνη για την χρονιά που φεύγει.

 

 

A video posted by irinashayk (@irinashayk) on Dec 31, 2016 at 2:12pm PST

 

Την ολοκλήρωσε ως γυναίκα, της έφερε επιτυχία και δόξα, την έκανε να ξεχωρίζει με την παρουσία της εντός και εκτός πασαρέλας. Η Ιρίνα Σάικ συγκέντρωσε τις πιο εκρηκτικές της εμφανίσεις (δεν πρέπει να δυσκολεύτηκε και πολύ!) σε ένα video, το δημοσίευσε στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευσε: «Τι χρονιά! Ευχαριστώ όλους αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτή τη χρονιά και καθένα που με βοήθησε σε αυτό το ταξίδι. 2017 εδώ είμαστε!».

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Dec 28, 2016 at 3:58pm PST

 

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Dec 27, 2016 at 7:40am PST

 

 

 

A video posted by irinashayk (@irinashayk) on Dec 11, 2016 at 4:35pm PST

 

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Oct 29, 2016 at 6:39am PDT