Φωτογραφία: Associated Press
Φωτογραφία: Associated Press
26|01|2017 10:38
SHARE
ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ελεύθερη κι ωραία η Σκάρλετ Γιόχανσον ή... όχι; Τι συμβαίνει με το γάμο της ηθοποιού


Ο... ιός των διαζυγίων φαίνεται ότι χτύπησε και την Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε να χωρίσει με τον σύζυγό της Ρομά Ντοριάκ. Ή μήπως όχι;

Ανθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, μιλώντας στο περιοδικό People αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει από το περασμένο καλοκαίρι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός ήταν αυτή που θέλησε να βάλει τέλος στο γάμο της. «Η Σκάρλετ έλαβε την απόφαση και ξεκίνησε τη διαδικασία», είπε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι μιλώντας στο US Weekly και συμπλήρωσε: «Ενιωσε ότι δεν είχαν και πολλά κοινά ως προς τον τρόπο ζωής». 

Μάλιστα, χθες, η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι της. 

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα και αφότου είχαν κυκλοφορήσει τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, πήγε μαζί με τον σύζυγό της στα εγκαίνια έκθεσης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους από τον Οκτώβριο, όταν είχαν παρεβρεθεί στα εγκαίνια του μαγαζιού τους με γκουρμέ ποπ κορν στο Παρίσι!

Τώρα, αυτό που περιμένουν όλοι oι θαυμαστές του καυτού θηλυκού είναι μια επίσημη ανακοίνωση από την Scarlett για το αν είναι τελικά ελεύθερη και πάλι ή όχι.

Τo love story της ντίβας

Σκάρλετ Γιόχανσον και Ρομά άρχισαν να βγαίνουν από το 2012, αρραβωνιάστηκαν το 2013, το 2014 έφεραν στον κόσμο την κορούλα τους και παντρεύτηκαν, κρυφά, στη Μοντάνα. «Φλέρταραν, ασχολούνταν συνέχεια ο ένας με τον άλλον, έμοιαζαν πραγματικά ερωτευμένοι», έγραφαν τότε τα ΜΜΕ. 

Η χολιγουντιανή ηθοποιός από το 2008 έως το 2011 ήταν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς ο οποίος μετά το χωρισμό τους παντρεύτηκε την Μπλέικ Λάιβλι με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε επίσης σχέση με τον Τζακ Αντόνοφ, τον Τζάρεντ Λέτο, τον Τζος Χάρτνετ, τον Σον Πέν και τον Νέιτ Νέιλορ. Υπήρχαν, επίσης, φήμες ότι έβγαινε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Σε συνέντευξή της το 2015 η Σκάρλετ Γιόχανσον μιλώντας για τον σύζυγό της έλεγε ότι ήταν καλύτερο να είσαι παντρεμένος με έναν εκτός χώρου, καθώς ο ένας απολαμβάνει τον κόσμο του άλλου και δεν υπάρχουν αυτά τα τρελά προγράμματα. «Μας αρέσει να βγαίνουμε για χορό, μας αρέσει επίσης να καθόμαστε στο σπίτι για φαγητό. Λατρεύουμε το ταϊλανδέζικο και βλέπουμε 
House Hunters επί ώρες. Μας αρέσει επίσης που κάνουμε διαφορετικές δουλειές, τον ενδιαφέρει η δικιά μου. Τον εντυπωσιάζει γιατί είναι όλα τόσο διαφορετικά από αυτά που ο ίδιος γνωρίζει. Εμένα μου αρέσει να πήγαινε στα εγκαίνια εκθέσεων μαζί του, να μιλάει για τέχνη και να ψάχνουμε για αναδυόμενους καλλιτέχνες». 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίστηκε χθες στη Νέα Υόρκη χωρίς το μονόπετρό της επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί χωρισμού. 

Φωτογραφία: Associated Press