Εγκυος  η Μπιγιονσέ - Το ανακοίνωσε ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά [εικόνα] | 0 bovary.gr
Εγκυος η Μπιγιονσέ - Το ανακοίνωσε ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά [εικόνα] | 0 bovary.gr
01|02|2017 21:15
SHARE
ΕΓΚΥΟΣ Η ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ

Εγκυος η Μπιγιονσέ - Το ανακοίνωσε ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά [εικόνα]


Και επίσημα... έγκυος η Μπιγιονσέ!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί δημόσια την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης ποζάροντας στον φακό με φουσκωμένη κοιλιά και φορώντας εσώρουχα την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Η τραγουδίστρια συνόδευσε την εντυπωσιακή φωτογραφία με λόγια που εκφράζουν την χαρά και την συγκίνησή της για τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της, καρπών του έρωτά της με τον Jay Z. «Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας. Είμαστε ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει με δύο ακόμα μέλη και σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας – Η οικογένεια Carter».

 

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Feb 1, 2017 at 10:39am PST

 

H είδηση της εγκυμοσύνης είχε ήδη διαρρεύσει στα διεθνή μέσα. Στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Twitter - που έχει δημιουργηθεί από φανς- διαβάσαμε:  «Είμαστε στη θέση να αποκαλύψουμε πως η Μπιγιονσέ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και γι’ αυτό και η ομάδα της κατέβασε την καινούρια διαφήμιση της Ivy Park».

Η σταρ στη διαφήμιση για τη νέα σειρά Ivy Park, πόζαρε με ένα πράσινο φούτερ, το οποίο έφερε το όνομα του brand, με την κοιλίτσα της να είναι φουσκωμένη. Η ίδια κοινοποίησε ένα βίντεο στο MediaTakeOut, το οποίο και κατέβασε μόνη της.

Φαίνεται ότι ήθελε να ανακοινώσει την είδηση στον κατάλληλο χρόνο.

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Oct 21, 2016 at 10:15am PDT

 

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Oct 7, 2016 at 10:24pm PDT

 

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Oct 7, 2016 at 2:25pm PDT