Παράγοντας «Κ» -  Η Κέιτ Μίντλετον μιλά για το μυστικό της επιτυχίας της  | 0 bovary.gr
Παράγοντας «Κ» - Η Κέιτ Μίντλετον μιλά για το μυστικό της επιτυχίας της | 0 bovary.gr
Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ

Παράγοντας «Κ» - Η Κέιτ Μίντλετον μιλά για το μυστικό της επιτυχίας της


Παράγοντας Κ. Ο παράγοντας της «καλοσύνης» (kindness factor). O παράγοντας που καθόρισε την ζωή της Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ μοιράστηκε με τους μαθητές δημοτικού σχολείου στο βόρειο Λονδίνο ότι έχει μεγαλώσει με καλοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια και τώρα, προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει και στα παιδιά της τις ίδιες αξίες.

Eκεί έγινε αναφορά και στον παράγοντα «Κ», ή αλλιώς τον παράγοντα «Κ»αλοσύνη (kindness factor). Μια αξία την οποία η Κέιτ Μίντλετον θέλει να πρεσβεύει. «Για μένα είναι τόσο σημαντική όπως η πρόοδος πχ. Στα μαθηματικά ή σε ένα άθλημα. O παράγοντας «Κ», λοιπόν, είναι ο παράγοντας αυτός που μας προχωρά στη ζωή, ο παράγοντας στον οποίο η Κέιτ Μίντλετον «επενδύει» στη ζωή της.

«Καθώς μεγάλωνα, ένιωθα πολύ τυχερή. Η οικογένειά μου ήταν πολύ σημαντική για μένα. Μου παρείχαν ασφάλεια και γνώση. Πιστεύω ότι κάθε παιδί πρέπει να έχει γύρω του ανθρώπους που θα του δείχνουν αγάπη, καλοσύνη και φροντίδα όσο μεγαλώνει».

Στο άκουσμα της λέξης «πριγκιπόπουλο», κάποιος ίσως να φέρνει στο μυαλό του την εικόνα ενός ξιπασμένου και κακομαθημένου παιδιού, αυστηρά μεγαλωμένου με τρόπους καλής συμπεριφοράς που στηρίζονται σε συγκεκριμένο πρωτόκολλο και βέβαια σε αυτό δεν περιλαμβάνονται έννοιες όπως «αυθορμητισμός», «απλότητα», «καλοσύνη». Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει το μεγάλωμα των παιδιών τους, με άλλες βάσεις.

Λένε ότι τα παιδιά είναι καθρέπτης των γονιών. Ετσι λοιπόν, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν αποφασίσει να γαλουχήσουν τα παιδιά τους με καλοσύνη. Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι το να είσαι καλός σε αυτή τη ζωή είναι τόσο σημαντικό όσο το να κάνεις ακαδημαϊκή καριέρα.

Λίγο μετά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας άφησαν για λίγο στην άκρη το πρωτόκολλο και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στον στίβο.

Η Κέιτ Μίντλετον και οι Πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στα πλαίσια του Heads Together ενός προγράμματος για την ψυχική υγεία.

 

Πηγή φωτογραφίων: AP