Η κόρη αλλά και ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είναι έτοιμοι για πασαρέλα | 0 bovary.gr
Η κόρη αλλά και ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είναι έτοιμοι για πασαρέλα | 0 bovary.gr
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΣ

Η κόρη αλλά και ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είναι έτοιμοι για πασαρέλα


Η ηλικία τους μικρή (η Κaia είναι μόλις 15 και o Πρίσλει 17 ετών), το star quality τους μεγάλο. Και όχι τυχαία, αφού η ομορφιά τους αποδεικνύεται ότι είναι θέμα DNA. Τα παιδιά της Σίντι Κρόφορντ είναι σταρ.

Από τώρα. Και κάθε τους δημόσια εμφάνιση το επαληθεύει. Αυτό συνέβη και με την χθεσινή τους εμφάνιση στο θεαματικό show του Tommy Hilfiger για την κολεξιόν Aνοιξη – Καλοκαίρι 2017 στο Los Angeles. Mε vintage rock n' roll στοιχεία έκλεψαν τις εντυπώσεις, ντυμένοι στην τελευταία λέξη της μόδας (δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό).

H κόρη της Σίντι Κρόφορντ φόρεσε ένα crop tee και ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ. Με ζώνη με χρυσές αλυσίδες και leather jacket δημιούργησε το απόλυτο ροκ στιλ.

Παρόμοιο το ντύσιμο και του Πρίσλει. Επέλεξε T- Shirt με στάμπα και τζιν παντελόνι, στο ίδιο μοτίβο με την αδελφή του.

 

 

A photo posted by @kaiagerber2 on Feb 9, 2017 at 1:23am PST

«Δεν θέλω να νιώθει ανταγωνιστικά απέναντί μου η Kaia, αν και την πειράζω πολύ συχνά. Είναι όμορφη και λαμπερή. Θα τα καταφέρει γιατί εκπέμπει τη δική της λάμψη.

Της λέω χαρακτηριστικά: «Έχεις τα μαλλιά μου, δώσε μου τα ή δώσε μου τα πόδια μου» δήλωνει με υπερηφάνεια η Cindy Crawford για την κόρη της, Kaia Gerber στο περιοδικό Edit.

Ο Πρίσλει έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο της μόδας για την επίδειξη της Moschino πριν από λίγους μήνες και ήδη τα πρώτα σχόλια που ακούγονται για τα πρώτα βήματά του στο μόντελινγκ είναι διθυραμβικά.

 

 

A photo posted by Revista QUEM (@quemacontece) on Jul 13, 2015 at 8:02pm PDT

 

 

A photo posted by @kaiagerber2 on Feb 9, 2017 at 12:26am PST

 

 

A photo posted by Lucky Mio (@lucky_mio) on Jan 14, 2017 at 11:28am PST

 

 

A photo posted by @kaiagerber2 on Jan 13, 2017 at 11:28am PST