Το photoshop στο εξώφυλλο της Vogue βγάζει μάτι -Εξαφανίστηκε το χέρι της Χαντίντ [εικόνες]  | 0 bovary.gr
Το photoshop στο εξώφυλλο της Vogue βγάζει μάτι -Εξαφανίστηκε το χέρι της Χαντίντ [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Το photoshop στο εξώφυλλο της Vogue βγάζει μάτι -Εξαφανίστηκε το χέρι της Χαντίντ [εικόνες]


Για κακό photoshop κατηγορείται το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας του κόσμου.

H Vogue, στο εξώφυλλο του τεύχους της για τον Μάρτιο φιλοξενεί ένα μπουκέτο από πανέμορφες γυναίκες που εκπροσωπούν όλους τους τύπους γυναικείας ομορφιάς, σούπερμοντελ που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στον κόσμο της μόδας: Tζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, Ασλει Γκράχαμ, Adwoa Aboah, Liu Wen, Vittoria Ceretti, Ιmaan Hammam. Aλλά ας σταθούμε στην αιτία του διαδικτυακού σάλου που έχει προκληθεί.

Τα μοντέλα φορούν μαύρα ζιβάγκο Prada και σορτς με έντονα prints, ποζάροντας σε παραλία του Μαλιμπού. Ωστόσο αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι το πώς φαίνεται να ποζάρει στο εξώφυλλο το μοντέλο Αshley Graham.

Ποια είναι η Αshley Graham; Είναι το χυμώδες μοντέλο που με τις καμπύλες του κερδίζει το ενδιαφέρον στον κόσμο της μόδας. Το plus- size μοντέλο πηγαίνει κόντρα στα πρότυπα που θέλουν τα μοντέλα είναι skinny. (Aυτό το πρότυπο έτσι κι αλλιώς έχει περάσει στο παρελθόν). To μοντέλο εκφράζει το μήνυμα ότι όταν αγαπάς τον εαυτό σου, αυτό εκπέμπεται!

 

 

 

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on Feb 8, 2017 at 8:47am PST

 

 

 

A video posted by Vogue (@voguemagazine) on Feb 8, 2017 at 11:35am PST

 

Aυτό που παρατηρήθηκε και σημειώθηκε μάλιστα μαζικά στον λογαριασμό της Vogue στο Instagram από διαδικτυακούς ακολούθους του λογαριασμού της είναι ότι η Ashley Graham είναι το μοναδικό μοντέλο που ποζάρει με το χέρι του πάνω στο μηρό. Ετσι το περιοδικό κατηγορείται ότι προσπάθησε να δείξει το μοντέλο πιο αδύνατο. Το χέρι της Τζίτζι Χαντίντ ακουμπά την Ashley Graham και φαίνεται... υπερμεγέθες! Το εξώφυλλο κάνει τον γύρο του κόσμου και τα σχόλια ποικίλλουν.

Ποια είναι η αντίδραση από την πλευρά της Ashley Graham; (μέσω Ιnstagram μάλιστα)

Το μοντελό απαντά απλά ότι το ίδιο επέλεξε να ποζάρει έτσι!

Η Vogue συμπληρώνει 125 χρόνια παρουσίας, ωστόσο αυτό της εξώφυλλο οι φίλοι του περιοδικού θα το θυμούνται για καιρό.