Louboutina: Ο σκύλος «αγκαλίτσας» τρελαίνει το Ιντερνετ | 0 bovary.gr
Louboutina: Ο σκύλος «αγκαλίτσας» τρελαίνει το Ιντερνετ | 0 bovary.gr
14|02|2017 16:32
SHARE
ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ!

Louboutina: Ο σκύλος «αγκαλίτσας» τρελαίνει το Ιντερνετ


Αν ποτέ βρεθείς στη Νέα Υόρκη, τότε θα πρέπει να ψάξεις και να βρεις την Louboutina, την πιο διάσημη σκυλίτσα της πόλης, με εκατοντάδες φίλους στο Instagram.

Η Louboutina, που έχει πάρει το όνομά της από τον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin, δεν είναι δημοφιλής μόνο επειδή είναι ένα ένα πανέμορφο Golden Retriever, αλλά γιατί είναι ο σκύλος αγκαλίτσα. Περίπου δύο ώρες την ημέρα αγκαλιάζει ανθρώπους που συναντά στην βόλτα της στο Chelshea.

«Δεν κάνουμε μια συνηθισμένη βόλτα», λέει ο ιδιοκτήτης της Φερνάντες-Τσάβες στο The Dodo. «Είναι μια βόλτα αγκαλιάς. Πολλοί λένε ότι τους φτιάχνει τη μέρα. Οταν έχουν μια κακή μέρα στη δουλειά, αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται», προσθέτει.

 

 

 

 

Ολα ξεκίνησαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2014, όταν η Louboutina ξεκίνησε να δίνει το χέρι της στον ιδιοκτήτη της που μόλις είχε χωρίσει.

«Αρχισε να σηκώνεται και να μου αρπάζει τα χέρια με τα δύο της πόδια και στη συνέχεια έβαζε τη μία πατούσα πάνω στην άλλη», ανέφερε.

Τώρα, η Louboutina σηκώνεται και παίρνει αγκαλιά, όποιον την χαϊδεύει, με τον Φερνάντες να έχει μια εξήγηση πως ο σκύλος του κάνει αγκαλιές. «Οταν ήταν μικρή, την αγκάλιαζα σαν άνθρωπος. Καθόμουν στο πάτωμα και την αγκάλιαζα, ενώ εκείνη έβαζε τις πατούσες της στον ώμο μου. Ισως να το ''ξεσήκωσε'' από εκεί», δηλώνει.