Μια πριγκίπισσα που σηκώνει τα παντελόνια της -Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που αποκάλυψε το καλογυμνασμένο σώμα της | 0 bovary.gr
Μια πριγκίπισσα που σηκώνει τα παντελόνια της -Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που αποκάλυψε το καλογυμνασμένο σώμα της | 0 bovary.gr
15|02|2017 18:03
SHARE
ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΦΟΡΟ

Μια πριγκίπισσα που σηκώνει τα παντελόνια της -Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που αποκάλυψε το καλογυμνασμένο σώμα της


Με έναν... απρόσμενο τρόπο γιόρτασε την ημέρα των Ερωτευμένων η Κέιτ Μίντλετον.

Φορώντας ένα κατακόκκινο blazer (Philosophy di Lorenzo Serafini, αξίας 715 ευρώ), μαύρες μπότες και μαύρο jean που τόνιζε την απίστευτα καλλίγραμμη σιλουέτα της, η δούκισσα του Κέμπριτζ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι αν θέλει, όλα τα μπορεί.

Η αεικίνητη Κέιτ Μιντλετον βρέθηκε στην αεροπορική βάση RAF στο Πιτερμπόρο και πέταξε κυριολεκτικά στα σύννεφα με προσομοιωτή πτήσεων. Μπήκε μέσα σε αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση δοκίμων.

Η Κέιτ Μίντλετον άφησε για λίγο τις γόβες στο σπίτι και έδειξε για μια ακόμα φορά το δυναμικό της προφίλ. Υπό τις οδηγίες του σμηναγού Μάικλ Σάλτερ, η Κέιτ Μίντλετον έδειξε να τα πηγαίνει περίφημα και με τα χειριστήρια.

«Τα χειρίστηκε με ήπιο τρόπο. Συνήθως οι άνθρωποι είναι πιο απότομοι με τα χειριστήρια, αλλά εκείνη το έκανε απολύτως σωστά», είπε στο People ο Σάλτερ. Η Μίντλετον του είπε ότι δεν είχε δοκιμάσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, αλλά ήθελε να καταλάβει την αίσθηση του να βρίσκεσαι στον αέρα.

Το ενδιαφέρον κέντρισε και η σιλουέτα της Κέιτ Μίντλετον. Το κορμί της, καλλίγραμμο. Αποτέλεσμα προσεγμένης διατροφής και άσκησης.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν στερείται ομάδες τροφών, αλλά το μέτρο είναι η χρυσή «τομή» για την διατήρηση του βάρους της. Δεν της αρέσει να τρώει τροφές λιπαρές και αγαπά τα λαχανικά που της χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Πηγή φωτογραφίας: dailymail.com

 Πηγή φωτογραφίας: dailymail.com

Επειδή, όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον φωτογραφικό φακό, η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε με αστείες γκριμάτσες στον φακό που «τσαλακώνουν» την εικόνα της και την κάνουν να δείχνεί σαν μικρό κορίτσι! Η ίδια ακομπλεξάριστη, δεν σταματά να μας εκπλήσσει!