ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η 17χρονη Eλληνοαυστραλή που περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης [εικόνες και βίντεο]


Την λένε Lianna Perdis και είναι 17 ετών. Μπορεί να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά είναι ήδη περιζήτητη.

Μπαμπάς της ο ελληνικής καταγωγής  beauty artist, Napoleon Perdis (έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και έχει το δικό του brand καλλυντικών «Νapoleon Perdis»). Συμφωνα με το People η Lianna Perdis ζει πλέον μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Το μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις συμμετέχοντας στο fashion show του Αυστραλού σχεδιαστή μόδας Christopher Esber στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Βίντεο από την συμμετοχή της δημοσίευσε και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι έχει δηλώσει για τον μπαμπά της: «Ο μπαμπάς μου δεν επιτρέπει να βγαίνω τόσο συχνά. Και τις φορές που θα βγω θα πρέπει οπωσδήποτε να είμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα. Ζούσαμε τα τελευταία 11 χρόνια στο Λος Άντζελες κι εκεί, αν είσαι 16 και θέλεις να βγεις με την παρέα σου, θα πας σε ένα φιλικό σπίτι ή σε ένα mall. Σίγουρα όχι σε κλαμπ! Οπότε του φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα».

Για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ έχει δηλώσει:  «Από μικρή έβλεπα fashion tv, μου άρεσαν τα ωραία ρούχα, μου άρεσε να δοκιμάζω τα παπούτσια της μαμάς μου, αλλά όχι, δεν ήταν όνειρο το μόντελινγκ. Θα σου έλεγα πως ήρθε φυσιολογικά… Από μικρή πήγαινα σε επιδείξεις μόδας ή βρισκόμουν στα παρασκήνια φωτογραφήσεων. Oπατέρας μου και η ομάδα του επιμελούταν την εικόνα πολλών σταρ και μοντέλων και το να βρίσκομαι σε τέτοιους χώρους για μένα ήταν απλά μια επίσκεψη στη δουλειά του μπαμπά».

 

 

 

 

Highlight on fleek #toneit #totalbae

A post shared by L I A N N A P E R D I S (@liannaperdis) on Feb 1, 2017 at 11:44am PST