Eκείνος την απάτησε και αυτή θέλει να μάθει το γιατί - Το βίντεο με τους πρώην που ξεμπροστιάζονται έγινε viral | 0 bovary.gr
Eκείνος την απάτησε και αυτή θέλει να μάθει το γιατί - Το βίντεο με τους πρώην που ξεμπροστιάζονται έγινε viral | 0 bovary.gr
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Eκείνος την απάτησε και αυτή θέλει να μάθει το γιατί - Το βίντεο με τους πρώην που ξεμπροστιάζονται έγινε viral


Η αλήθεια πονάει και όταν την ακούς ωμή, πονάει ακόμα περισσότερο. Ενα βίντεο με τίτλο «Εκείνος την απάτησε και εκείνη θέλει να μάθει το γιατί» κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πόση ανδρική ειλικρίνεια μπορεί να αντέξει μια γυναίκα και πού μπορεί να φτάσει ένας άνδρας όταν θέλει να τελειώσει μια σχέση; Οι δύο πρώην του βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια ξεμπροστιάζονται on camera και το βίντεο γίνεται viral.

Εκείνος την έχει απατήσει επανειλημμένα, εκείνη του ζητά τον λόγο και το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών τους έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες viewers (σηκώνοντας κύμα -αντιφατικών- αντιδράσεων από άνδρες και γυναίκες).

Στο βίντεο – που κυκλοφόρησε η ιστοσελίδα Scene- ένας άνδρας και μια γυναίκα κάθονται αντικριστά και μιλούν για τα λάθη που έγιναν στη σχέση τους.

Εκείνος απεδείχθη αρκετός «ζωηρός» κατά τη διάρκεια της σχέσης, την απάτησε πολλές φορές. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια ζητά να μάθει το λόγο.

The scene
The scene

Οι δυο τους γνωρίζονταν από το σχολείο. Εκείνη αρχικά τον απέρριπτε αλλά μετά άρχισε να της αρέσει. Εγιναν ζευγάρι αλλά λίγο μετά εκείνος άρχισε να την απατά.

Εκείνη, μην ξέροντας τι να κάνει, άρχισε να του ψαχουλεύει το κινητό βρίσκοντας μηνύματα και φωτογραφίες άλλων γυναικών.

Εκείνος, φυσικά, δεν παραδεχόταν τίποτα. Δεν άργησε η στιγμή που εκείνη τον έπιασε επ' αυτοφώρω.

Η αντίδρασή του; Την έδιωξε από το δωμάτιο. Ομως, παρέμειναν μαζί.

Αυτό που έχει εξοργίσει τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις γυναίκες που έχουν παρακολουθήσει το βίντεο διαδικτυακά είναι το προκλητικό, αυθάδες γέλιο του. Οταν εκείνη τον ρωτά πόσες φορές την έχει απατήσει, εκείνος της απαντά ότι τον... απατά η μνήμη του και δεν θυμάται! Εκείνη καταρρακώμενη, του ζητά να μείνουν φίλοι και εκείνος της ζητά συγγνώμη (αν και πριν από αυτό της έχει ζητήσει τα ρέστα -γιατί του έψαχνε το κινητό και γιατί δεν έφευγε αφού έβλεπε ότι όλα έχουν τελειώσει).

Δείτε το βίντεο!