Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τη σχέση της Μελάνια και της Ιβάνκα και τους ρόλους τους στο Λευκό Οίκο | 0 bovary.gr
Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τη σχέση της Μελάνια και της Ιβάνκα και τους ρόλους τους στο Λευκό Οίκο | 0 bovary.gr
20|02|2017 17:10
SHARE
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τη σχέση της Μελάνια και της Ιβάνκα και τους ρόλους τους στο Λευκό Οίκο


Χρειάστηκε να κλείσει ένα μήνα στην εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ για να αρχίσει η σύζυγός του, Μελάνια και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, να ασκεί δειλά - δειλά τα καθήκοντά της. 

Την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε μαζί με τον Αμερικανό Πρόεδρο το ζεύγος Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο, λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό και την σύζυγό του στο Μαρ α Λάγκο, αποκάλυψε ότι θέλει να διατηρήσει τους κήπους του Λευκού Οίκου με τα ζαρζαβατικά -που είχε φτιάξει η Μισέλ Ομπάμα- έκανε μια πρόσληψη στο γραφείο της... Με άλλα λόγια, μετά από ένα διάστημα πλήρους αδράνειας, διαμένοντας στη Νέα Υόρκη με τον 10χρονο γιο της Μπάρον, η Μελάνια Τραμπ, επιτέλους άρχισε να ενεργεί σαν Πρώτη Κυρία. 

Εντωμεταξύ, όλο αυτό το διάστημα, πολλά ΜΜΕ άρχισαν να αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι πιο... βαθύ στη σχέση Τραμπ-Μελάνιας αλλά και γιατί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μοιάζει τόσο δυστυχισμένη.

Ολα αυτά ενώ την ίδια ώρα, αυτή η συζήτηση για το παρελθόν της ανακυκλώνεται, προκαλώντας συνεχείς αντιδράσεις. 

Ετσι, όταν ο Τραμπ την περασμένη εβδομάδα στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μόνος του, ερωτήθηκε στο τέλος για την Μελάνια, απάντησε. Και ήταν αποκαλυπτικός. 

«Μπορείτε να μας πείτε τί κάνει προσωπικά η Μελάνια Τραμπ για την χώρα;», ρώτησε ο δημοσιογράφος. 
 

ΑΡ
ΑΡ

«Πιστεύω ότι η Μελάνια θα είναι εξαιρετική. Την απασχολούν πολύ τα θέματα που αφορούν την γυναίκα. Οι γυναικείες δυσκολίες. Είναι μια ένθερμη υποστηρίκτριά τους. Θεωρώ ότι είναι σπουδαία εκπρόσωπός τους. Πιστεύω ότι θα είναι μια σπουδαία εκπρόσωπος αυτήςτ ης χώρας. Και συμβαίνουν αστεία πράγματα. Της φέρονται άδικα, τα πράγματα που λένε... εγών την ξέρω εδώ και πολύ καιο. Είναι ένας επιτυχήμενος άνθρωπος, ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο. Τα πήγε πολύ καλά. Θέλει να γυρνάει σπίτι της το βράδυ και δεν θέλει καν να βγαίνει έξω. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την ιδιωτικότητα. Είναι μια προσωπικότητα με υψηλή ποιότητα και αυτά που λένε – την ξέρω εδώ και πολύ καιρό – είναι τόσο άδικα», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η παραφιλολογία γύρω από την Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε έπειτα από την... εξαφάνισή της μετά την ορκωμοσία του συζύγου της. Οπως ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε, η Μελάνια ακόμη και ως επαγγελματίας μοντέλο προτιμούσε να μην είναι στο προσκήνιο. Ο ιδιαίτερα προβεβλημένος ρόλος της Πρώτης Κυρίας ίσως την κάνει να νιώθει πραγματικά άβολα. 

Η Ιβάνκα, από την άλλη πλευρά,  δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τον Λευκό Οίκο και να συναντά ηγέτες από όλο τον κόσμο.

 

 

AP
AP

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Ντόναλντ Τραμπ για πρώτη φορά, επίσης, έθεσε την προοπτική συνεργασίας των δύο γυναικών -Μελάνιας και Ιβάνκας- σε ορισμένα θέματα, στο Λευκό Οίκο. 

«Νομίζω ότι θα είναι μια φανταστική Πρώτη Κυρία. Θα γίνει μια εκπληκτική εκπρόσωπος των γυναικών και των ανθρώπων, με τη συνεργασία και τη βοήθεια της Ιβάνκας που είναι ένα επίσης καταπληκτικό πρόσωπο και μια υπέροχη, υπέροχη γυναίκα. Και αυτό δεν τα κάνουν για τα λεφτά, δεν το κάνουν για να λάβουν κάτι ως αντάλλαγμα», προσέθεσε. 

Αποκάλυψε ότι έχει δημιουργήσει ένα νέο συμβούλιο για να προωθήσει τις γυναίκες που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητά. «Κάτι πολύ σημαντικό για την κόρη μου», όπως σημείωσε.

Παρότι η Ιβάνκα δεν έχει έναν επίσημο ρόλο στην κυβέρνηση Τραμπ ο Αμερικανός Πρόεδρος στη συγκεκριμένη συνέντευξη αναφέρθηκε σε εκείνη περισσότερες από μία φορές. Εκτός από τα προαναφερθέντα ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε ότι η Ιβάνκα έχει αναπτύξει και ένα νέο συμβούλιο με τον Καναδά για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας «ένα έργο που είναι πολύ σημαντικό για την κόρη μου Ιβάνκα». 

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 17, 2017 at 1:27pm PST

 

 

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 13, 2017 at 2:35pm PST

 

 

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 15, 2017 at 5:45pm PST