Δούκισσα Νομικού  και Δημήτρης Θεοδωρίδης χτίζουν σπίτι στη Μύκονο  | 0 bovary.gr
Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης χτίζουν σπίτι στη Μύκονο | 0 bovary.gr
ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης χτίζουν σπίτι στη Μύκονο


Λίγους μήνες πριν το γάμο τους που θα γίνει στις 10 Ιουνίου, Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης ετοιμάζουν το δικό τους σπίτι, ένα υπέροχο εξοχικό στη Μύκονο σύμφωνα με την Real Life.

Το ζευγάρι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε ως εξοχική κατοικία το σπίτι της οικογένειας Κόκκαλη που βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το νησί των Ανέμων είναι για εκείνους ένας ξεχωριστός προορισμός και όποτε βρίσκουν ευκαιρία το επισκέπτονται για στιγμές χαλάρωσης.

Αποφάσισαν να αποκτήσουν το δικό τους «καταφύγιο» εκεί, ένα σπίτι που ετοιμάζουν με μεράκι στον Τούρλο, μια περιοχή ιδιαιτέρως δημοφιλής στη Μύκονο.

ΝDP
ΝDP

Πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού έγραφε για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στο προσωπικό της blog:

«Ξέρεις τι θέλω να σου πω. Από την πρώτη στιγμή το ήξερες. Μπορεί να μην το μοιράστηκα μαζί σου κατευθείαν, όχι γιατί ήθελα να το κρύψω, αλλά γιατί ήθελα να το ζήσω στο 100%. Ήταν η στιγμή μας και την ήθελα μόνο για εμάς.

«ΝΑΙ, λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό. Λένε πως καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός, από την αρχή. Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο το ήξερα, το ένιωσα, όταν μου χαμογέλασε για πρώτη φορά. Αυτά. You will forever be my always».