H πρώτη έξοδος της Αμάλ Αλαμουντίν μετά την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης  | 0 bovary.gr
H πρώτη έξοδος της Αμάλ Αλαμουντίν μετά την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης | 0 bovary.gr
22|02|2017 11:49
SHARE
ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

H πρώτη έξοδος της Αμάλ Αλαμουντίν μετά την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Θα είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με αγάπη. Θα αλλάξουν πολλά για εμάς, αλλά έτσι είναι η ζωή» δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Rencontres de Cinema» για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν διανύουν μια πρωτόγνωρη φάση στη ζωή τους που τους έχει πλημμυρίσει από συναισθήματα. Είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του. Εκείνη, μόλις έκανε την πρώτη έξοδο μετά την επίσημη επιβεβαίωση ότι περιμένει τους δίδυμους καρπούς του έρωτά της με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Ο φακός απαθανάτισε την Αμάλ Αλαμουντίν σε Ινστιτούτο Ομορφιάς στο Λονδίνο. Φορώντας ένα κατακόκκινο, μακρύ παλτό (ό,τι πιο στιλάτο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας), μαύρο φόρεμα και δερμάτινες μπότες δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει την προσοχή. Η κοιλιά της συνεχώς φουσκώνει και εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: people.com
Πηγή φωτογραφίας: people.com

Το ότι περιμένουν δύο παιδιά διαφορετικού φύλου τους έχει κάνει πραγματικά χαρούμενους και αδυνατούν να πιστέψουν ότι σε λίγους μήνες θα έχουν δύο μωρά.

Το Us Weekly αναφέρει ότι η Αμάλ είναι εκείνη που «έχει πάρει πάνω της» την προετοιμασία για τον ερχομό των παιδιών της και ήδη έχει διαλέξει μαιευτήριο στο Λονδίνο για την γέννα της, το καλοκαίρι (εναλλακτικά, σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδέψουν θα μεταβούν σε μαιευτήριο της Νέας Υόρκης).

 

 

 

A post shared by Street style (@celebsstyle_daily) on Feb 21, 2017 at 6:20pm PST

 

Μάλιστα, η δικηγόρος έχει ήδη σχεδιάσει το παιδικό δωμάτιο των διδύμων και επιμέλειται έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Ολοι πάντως μιλούν για μια υπέροχη μέλουσα μαμά: Εξυπνη, γλυκιά, αστεία, αφοσιωμένη.

Πηγή φωτογραφίας: AP