H 18χρονη κούκλα κόρη της Εβελίνας Παπούλια θα παίξει μαζί της στο Μπρούσκο [εικόνες] | 0 bovary.gr
H 18χρονη κούκλα κόρη της Εβελίνας Παπούλια θα παίξει μαζί της στο Μπρούσκο [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

H 18χρονη κούκλα κόρη της Εβελίνας Παπούλια θα παίξει μαζί της στο Μπρούσκο [εικόνες]


Ξεχωρίζει για την ομορφιά και το ταλέντο της. Είναι μόλις 18 ετών και κάνει τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα βαδίζοντας στα χνάρια των γονιών της. Η Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου είναι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του πρώην συζύγου της, επίσης ηθοποιού, Γιώργου Λιάντου.

Η ομοιότητα της Αφροδίτης με την μητέρα της, όσο μεγαλώνει, εκπληκτική. Σύμφωνα με το περιοδικό Μytv, η Αφροδίτη- Μαρία Λιάντου θα τραγουδήσει στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», ένα τραγούδι που θα ντύσει μουσικά μια ερωτική σκηνή ανάμεσα σε δύο ήρωες, την Δάφνη και τον Μύρο. Το επεισόδιο θα προβληθεί την 1η Μαρτίου.

Η Εβελίνα Παπούλια δεν μιλά συχνά για την κόρη της σε συνεντεύξεις της.

Οταν, όμως, το κάνει, είναι «χείμαρρος». Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».

 


 

NDP
NDP

Η ηθοποιός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Την έχω μεγαλώσει με το να θέλει να περνάει καλά. Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Βέβαια θα το παλέψει, γιατί γενικώς δεν είμαστε μια οικογένεια που καταθέτει τα όπλα. Τη στιγμή που αρχίζεις και φθείρεσαι οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, όσο ερωτευμένη κι αν νιώθεις, όσο κι αν αγαπάς τον άλλο πρέπει να σεβαστεί κι ο άλλος τις δικές σου ανάγκες. Εκεί τοποθετούμαι.

Από εκεί και πέρα είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές. (...) Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πως θα επιβιώσει μόνη της».

NDP

NDP

NDP

 

NDP

Ακολουθεί απόσπασμα από την συμμετοχή της Αφροδίτης Μαρίας Λιάντου στο Μπρούσκο, όπως προβλήθηκε στο Πρωινό.