OI AΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ

Τα μέρη που δεν θα πάει η Αμάλ Αλαμουντίν όσο είναι έγκυος -Γιατί φοβάται για τη ζωή της


Πριν από λίγες ημέρες, ο Τζότζ Κλούνει μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή Rencontres de Cinema, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της Αμάλ Αλαμουντίν.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη. Θα αλλάξουν πολλά για μας. Αλλά έτσι είναι η ζωή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος. Σε νέα συνέντευξή του στο Paris Match αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Αμάλ, που περιμένει σε λίγους μήνες τα δίδυμα παιδιά τους, έχουν «πάρει τα μέτρα» τους για να προφυλάξουν τη ζωή τους και να μην την θέσουν σε κίνδυνο.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην ταξιδέψει σε συγκεκριμένους προορισμούς. Ο Τζόρτ Κλούνει μιλώντας για τον εαυτό του και την σύζυγό δήλωσε: «Δεν θα πάω στο Νότιο Σουδάν ή το Κονγκ. H Aμάλ δεν θα πάει στο Ιράκ και θα αποφύγει μέρη όπου ξέρει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη».

Η Αμάλ Αλαμουντίν ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων ταξιδεύει συχνά σε μέρη όπου η κοινωνική τους κατάσταση είναι έκρυθμη.

Πρόσφατα ανέλαβε υπόθεση κατά του ISIS. Είναι μια γυναίκα που μάχεται για τα πιστεύω της και δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά την γνώμη της, θέτοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.