Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

Οσκαρ 2017: Πανικός με το μπούστο της αδελφής του Ράιαν Γκόσλινγκ -Τον συνόδεψε, την πέρασαν για το νέο του αμόρε [εικόνες]


Ο πρωταγωνιστής του La La Land που σάρωσε τα βραβεία της 89ης απονομής των βραβείων Οσκαρ, Ράιν Γκόσλινγκ, εμφανίστηκε στην μεγάλη βραδιά έχοντας στο πλευρό του την αδελφή του, Μάντι και όχι την Εύα Μέντες.

H γυναίκα που τον συνόδευσε, αναμφισβήτητα, χυμώδης. Η τουαλέτα που επέλεξε απαστράπτουσα, το μπούστο της απλά εκρηκτικό.

Τα social media άρχισαν να παίρνουν φωτιά: ποια είναι η γυναίκα με το... ταπεραμέντο που συνόδευσε τον ηθοποιό;

Μα φυσικά η αδελφή του, Μάντι!

Η παρουσία της έφερε «πανικό» στο Twitter και το αβυσσαλέο μπούστο της ξεσήκωσε θύελλα σχολίων!

Η low -cut χρυσή τουαλέτα της ήταν μια επιλογή που φαίνεται ότι κέρδισε το «στοίχημα» της προσοχής! Καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν δίπλα του και δεν  σταμάτησε να χειροκροτά.

H μεγαλύτερη αδελφή του Ράιν Γκόσλινγ δεν είναι απλά η μεγαλύτερή του αδελφή. Είναι ένας άνθρωπος που διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. Σύμφωνα με την σελίδα της στο IMDb είναι παραγωγός.

Τα πλούσια προσόντα της αδελφής του ηθοποιού έφεραν μέχρι και... προτάσεις γάμου στα social media και τα κοπλιμέντα έπεσαν βροχή από τους χρήστες. O Ράιν Γκόσλινγκ περπάτησε το κόκκινο χαλί αρχικά μόνος του με μαύρο tuxedo, παπιγιόν και δερμάτινα παπούτσια.

Οσο για το La La Land; Κέρδισε 6 βραβεία και οι πρωταγωνιστές της ταινίας έδειξαν την συγκίνησή τους για την βράβευση. Ο Ράιν Γκόσλινγκ έχει δηλώσει για την Εμα Στόουν: «Είναι απόλαυση να δουλεύεις μαζί της. Είμαι τυχερός που εργάστηκα με αυτόν τον τρόπο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Anna Barroso (@it_girls) on Feb 26, 2017 at 7:33pm PST

Τα δύο αδέλφια σε παλαιότερες δημόσιες εμφανίσεις τους.