NDP
NDP
03|03|2017 10:00
SHARE
ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Η 19χρονη πανέμορφη, γαλανομάτα, κόρη της Υρώς Μανέ [εικόνες]


Την Ηρώ Μανέ την γνωρίζουμε μέσα από τους ιδιαίτερα πετυχημένους τηλεοπτικούς της ρόλους και τους εξίσου σπουδαίους ρόλους της στο θέατρο. 

Ωστόσο, ελάχιστα πράγματα για την προσωπική της ζωή είναι γνωστά, όπως ότι έχει μια κόρη 19 χρονών, την πανέμορφη γαλανομάτα Φαίδρα. 

Μαμά και κόρη την περασμένη Τετάρτη έκαναν κοινή έξοδο, στο θέατρο, για να παρακολουθήσουν την παράσταση Τιτανομαχίες στο Εθνικό. 

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και για τις  θυσίες που είχε κάνει για εκείνη. 

«Ένιωσα ότι δεν έπρεπε να κάνω θέατρο και τηλεόραση όταν η κόρη μου ήταν 12 χρονών. Έμπαινε στην εφηβεία και έπρεπε να είμαι περισσότερο κοντά της. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανοχή των αγαπημένων μου ανθρώπων και η αίσθηση ότι αυτό που κάνω δεν είναι τόσο συνηθισμένο και πρέπει να μου συμπαραστέκονται», είχε πει περιγράφοντας τη σχέση τους και τα όσα μαθαίνει από την κόρη της: «Είμαι πανευτυχής με την κόρη μου. Μαζί της μαθαίνω πράγματα, όπως ό,τι έχει σχέση με το διαδίκτυο, με βάζει σε αυτόν τον κόσμο. Μέσα από εκείνη μαθαίνω πράγματα πολύ πιο σύγχρονα. Της αρέσει πάρα πολύ η μουσική, κάνει πιάνο και με βάζει και σε αυτόν τον κόσμο. Η επικοινωνία μου μαζί της είναι σε βάθος και ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Μου μιλάει για δικά της πράγματα, για τις ανησυχίες της, αλλά δεν έχουμε φιλική σχέση, γιατί δεν πιστεύω σε αυτού του είδους τη σχέση. Είναι ο απόλυτος αποδέκτης όλων αυτών που περνάει, σκιρτήματα, ανησυχίες, προβληματισμούς, αγωνίες, τα μοιράζεται μαζί μου και για το λόγο αυτό νιώθω πραγματικά υπέροχα».

Όσο για το αν η Φαίδρα είναι η πιο αυστηρή κριτής της, η Υρώ Μανέ δήλωνε: «Ναι αμέ, μου κάνει κριτική, μπαίνει και στις πρόβες και μου κάνει πολύ ωραία σχόλια, μου κάνει γενικότερη κριτική. Όχι μονό για τη δουλειά μου, έχουμε πολύ δημιουργικό διάλογο και αυτό μου αρέσει, γιατί είναι σπουδαίο να τα ακούς από το παιδί σου. Παίρνω πράγματα από εκείνη».

 

Aπό παλαιότερη έξοδο της Ηρώς Μανέ με την κόρη της και τον σύζυγό της (δεξιά στη φωτογραφία) στη Γλυφάδα: