Με αυτή την ξανθιά 24χρονη μοντέλα πάρταρε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στις Αλπεις [εικόνες]  | 0 bovary.gr
Με αυτή την ξανθιά 24χρονη μοντέλα πάρταρε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στις Αλπεις [εικόνες] | 0 bovary.gr
14|03|2017 11:30
SHARE
ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Με αυτή την ξανθιά 24χρονη μοντέλα πάρταρε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στις Αλπεις [εικόνες]


Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να περνάει ένα χαλαρό διήμερο με τους φίλους του για σκι στις Άλπεις, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς ανάμεσα στην αντροπαρέα βρέθηκε και ένα 24χρονο μοντέλο από την Αυστραλία.

Η Σόφι Τέιλορ εντοπίστηκε από τους παπαράτσι, στην παρέα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος απολάμβανε τις μπύρες του μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας τους.

 

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on Mar 13, 2017 at 9:42pm PDT

 

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on Mar 13, 2017 at 9:50pm PDT

 

 

 

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on Mar 13, 2017 at 9:50pm PDT

 

 

Ποια είναι η 24χρονη μοντέλα;

Η Σόφι Τέιλορ ασχολείται με το μόντελινγκ και παράλληλα εργάζεται σε ένα από τα διασημότερα κλαμπ της περιοχής («Farinet nightclub»). Μπορεί να μην ασχολήθηκε με την ψυχολογία και την διατροφή – μιας και οι σπουδές της ήταν γύρω από αυτούς τους τομείς, μπήκε, όμως από νωρίς στο χώρο της μόδας και υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων («Chadwick Models»).

Εχει φωτογραφηθεί πολλές φορές τόπλες ενώ ιδιαίτερα σέξι είναι φωτογραφίσεις της με μαγιό στο Μπαλί δια χειρός του φωτογράφου Glen Krohn.

Mια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Faceboοk δείχνει τον τρόπο ζωής της. Ξέφρενες έξοδοι, πάρτΙ με φίλους, ειδυλλιακές διακοπές σε ακριβά θέρετρα. Εχει ζήσει στις ΗΠΑ, στην Ασία και την Ευρώπη.

Η Σόφι είναι φανατική σκιέρ και αγαπά τα ταξίδια (στην Ινδονησία και τις ΗΠΑ).

Πηγή αναφέρει ότι ο Πριγκιπας Γουίλιαμ έδειχνε να περνά ιδιαιτέρως καλά με το μοντέλο, με τα γέλια και τα πειράγματα να μην σταματούν. Θαμώνες υποστηρίζουν ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ήπια αρκετά και δεν δίστασε να χορέψει.