Ιnstagram
Ιnstagram
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ποζάρει με το νεογέννητο και τον σύζυγό της [εικόνα]


Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Μουτσάτσου που ζει μόνιμα στο Λος Αντζελες.

Τον Ιανουάριο του 2017, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Charles Como. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Κατερίνα Μουτσάτσου συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της που έχει ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του παιδιού της.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου δημοσίευσε φωτογραφία την ώρα που ο σύζυγός της -ο οποίος είναι παραγωγός στο επάγγελμα, Αμερικανός, με ρίζες από την Ιταλία- τάιζε τον γιο τους.

 

 

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Mar 13, 2017 at 5:49pm PDT

 

Η ηθοποιός σπάνια μιλάει για την προσωπική ζωή. Σε εξομολόγησή της στο Down Town είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον γάμο της και την γνωριμία με τον σύζυγό της:

«Έκανα πολιτικό γάμο στο Λος Αντζελες. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε «Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι». Ετσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει…. Ο άντρας μου είναι πιο ωραίος από τον George Clooney. Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Ακουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πήγαινε στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

 

 

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Feb 19, 2017 at 10:20pm PST

 

 

 

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Feb 12, 2017 at 7:57pm PST

 

 

 

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Jan 22, 2017 at 1:10pm PST

 

 

 

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Dec 24, 2016 at 10:13am PST