Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε την αγαπημένη της φωτογραφία της από το γάμο της με το Λαιμό [εικόνα] | 0 bovary.gr
Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε την αγαπημένη της φωτογραφία της από το γάμο της με το Λαιμό [εικόνα] | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε την αγαπημένη της φωτογραφία της από το γάμο της με το Λαιμό [εικόνα]


Στις αρχές Φεβρουαρίου, Mαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός επισφράγισαν τον έρωτά τους με θρησκευτικό γάμο στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι.

Το ζευγάρι βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας και όχι άδικα, μιας και ο γάμος του απέπνεε χλιδή και πολυτέλεια σε κάθε του λεπτομέρεια.

Kαλεσμένοι από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Ελβετία, το Μονακό, τις ΗΠΑ (μέλη από βασιλικές οικογένειες, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου) έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Η Μαριάννα Γουλανδρή έλαμπε στο νυφικό της με υπογραφή Valentino, ενώ οι γόβες της ήταν από τον οίκο Louboutin. Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της, η νύφη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φιλά τον σύζυγό της.

Φαίνεται ότι σε αυτό το ενσταντανέ η Μαριάννα Γουλανδρή έχει «αδυναμία» γιατί της θυμίζει μια από τις πιο τρυφερές στιγμές της πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής της, του γάμου της.

 

 

Λίγο μετά την παραμυθένια γαμήλια τελετή και το after wedding πάρτι του, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Μαρόκο για το μήνα του μέλιτος. Από εκεί η Μαριάννα Γουλανδρή δημοσίευσε φωτογραφίες από τα μαγευτικά τοπία που απόλαυσε με τον σύζυγό της.