Αυτή είναι η τελευταία φωτογράφιση της Μέριλιν Μονρόε λίγο πριν πεθάνει [εικόνες] | 0 bovary.gr
Αυτή είναι η τελευταία φωτογράφιση της Μέριλιν Μονρόε λίγο πριν πεθάνει [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Αυτή είναι η τελευταία φωτογράφιση της Μέριλιν Μονρόε λίγο πριν πεθάνει [εικόνες]


Η Μέριλιν Μονρόε έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της αναπάντητα ερωτήματα.

Ηταν 5 Αυγούστου του 1962 όταν η ξανθιά σταρ με το αθώο βλέμμα και το ναζιάρικο χαμόγελο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Οσα βιβλία και να γραφτούν και όσες «κρυφές» ιστορίες και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες να δουν το φως της δημοσιότητας, η παντοτινή σταρ πάντα θα ιντριγκάρει το κοινό αίσθημα.

Σε δημοπρασία θα τεθούν από τον οίκο Julien’s Auctions 100 σπάνιες φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της (τον Ιούλιο του 1962) από τον φωτογράφο Τζορτζ Μπάρις (η τιμή τους αναμένεται να φτάσει τα 90.000 δολάρια).

Η Μέριλιν ποζάρει σε παραλία της Σάντα Μόνικα, την ώρα που οδηγεί και σε απογευματινές χαλαρές στιγμές με καλοκαιρινό άρωμα.

 

A post shared by Jorge A. Ontiveros (@ontiveros58) on Nov 7, 2016 at 11:23pm PST

 

«Η ζωή σου είναι ό,τι φτιάχνεις και φτιάχνεται από τα υλικά που εσύ θέλεις. Όποια και αν είναι, θα αναμοχλεύονται συνεχώς. Είναι αλήθεια αναμφίβολη αυτό. Το καλό είναι ότι εσύ αποφασίζεις πώς θα τα ανακατεύεις. Οι γύρω σου θα είναι οι «φίλοι» σου. Θα σου συμπεριφέρονται έτσι, όπως και να έχει. Αλλά να θυμάσαι, κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν. Αυτοί που θα μείνουν μαζί σου σε όλα θα είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Μην τους αφήσεις να φύγουν. Επίσης να θυμάσαι ότι τα αδέρφια είναι οι καλύτεροι φίλοι στο κόσμο. Όσο για τους εραστές, αυτοί επίσης θα έρχονται και θα παρέρχονται. Λυπάμαι που σου το λέω, αγάπη μου, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θα σε πληγώσουν. Αλλά εσύ δεν πρέπει να παραιτηθείς, γιατί αν παραιτηθείς δεν θα βρεις ποτέ το άλλο σου μισό. Δεν θα βρεις ποτέ εκείνο το μισό που θα σε ολοκληρώνει και αυτό για ισχύει όλα. Επειδή απέτυχες μια φορά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτυγχάνεις σε όλα. Συνέχισε να προσπαθείς και πάντα να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί αγαπητοί μου, αν δεν το κάνετε εσείς, ποιος θα το κάνει για σας; Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και, το πιο σημαντικό, συνεχίστε να χαμογελάτε, γιατί η ζωή είναι ένα υπέροχο πράγμα και υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να το κάνετε».

Μέριλιν Μονρόε

 

 

 

 

A post shared by Beverly Hills Sculpture (@midu_la) on Mar 15, 2017 at 11:38pm PDT

 

 

 

 

A post shared by Norma Jeane (@iconicnormajeane) on Mar 13, 2017 at 10:03am PDT

 

 

A post shared by lily & anna (@justmarilynmonroe) on Feb 27, 2017 at 4:28am PST

 

 

 

A post shared by Muriel Silaire (@mur_sil) on Feb 15, 2017 at 12:36pm PST

 

 

 

A post shared by Marilyn Monroe (@bestmarilynmonroe) on Feb 14, 2017 at 5:15am PST

 

 

 

A post shared by LMManfredi (@lmmanfredi) on Feb 25, 2017 at 6:10pm PST