Viral φωτογραφία: Φωτοσόπαρε την φίλη της για να δείχνει πιο χοντρή (και η ίδια πιο αδύνατη) [εικόνες] | 0 bovary.gr
Viral φωτογραφία: Φωτοσόπαρε την φίλη της για να δείχνει πιο χοντρή (και η ίδια πιο αδύνατη) [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL

Viral φωτογραφία: Φωτοσόπαρε την φίλη της για να δείχνει πιο χοντρή (και η ίδια πιο αδύνατη) [εικόνες]


Η Τζόρτζια Γκιμπς και η Κέιτ Ουάσλει είναι μοντέλα και διατηρούν κοινό λογαριασμό στο Instagram.

Τον δημιούργησαν ως απάντηση σε μια διαδικτυακή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από μια κοινή τους φωτογραφία.

Σε μια απογευματινή τους έξοδο στο Σίδνει, πόζαραν μαζί και η φωτογραφία τους που δημοσιεύτηκε λίγη ώρα μετά στο Instagram άναψε φωτιές.

Ξεσήκωσε διαδικτυακό «πόλεμο» εναντίον της Τζόρτζια που κατηγορήθηκε ότι φωτοσόπαρε τη φίλη της Κέιτ για να δείχνει η ίδια πιο αδύνατη και η άλλη περισσότερο  χυμώδης.

Χρήστες έγραψαν απευθυνόμενοι στη Τζόρτζια: «Εχεις φωτοσοπάρει τον εαυτό σου για να φαίνεσαι λεπτότερη και η φίλη σου πιο μεγαλόσωμη... Τι φίλη είσαι εσύ;».

Το γεγονός αυτό έκανε τις δύο φίλες να απαντήσουν με το δικό τους τρόπο. Δημιούργησαν το account «any.body_co» που πλέον έχει πάνω από 81.000 διαδικτυακούς φίλους και με αυτό θέλησαν να αναδείξουν την γυναικεία ομορφιά σε όλες της τις εκφάνσεις.

any.body_co/ Ιnstagram
any.body_co/ Ιnstagram

Η Τζόρτζια πόσταρε την φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Από εδώ ξεκίνησαν όλα. Δημοσιεύσαμε αυτή τη φωτογραφία ως φίλες που περνούν μαζί το Σαββατοκύριακο και άρχισε να αναδημοσιεύεται και να ξεσηκώνονται αντιδράσεις. «Εχεις φωτοσοπάρει τη φίλη σου για να φαίνεται πιο παχιά κι εσύ πιο αδύνατη. Τι φίλη είσαι εσύ;» ήταν ένα από τα σχόλια και με τσάκισε γιατί η Κέιτ κι εγώ είμαστε οι καλύτερες φίλες, γιατί να έκανα ένα τέτοιο πράγμα; Το γεγονός ότι μια απλή φωτογραφία των δύο μας έγινε viral λόγω του σωματότυπού μας με σόκαρε. Ο λογαριασμός μας δημιουργήθηκε γιατί δεν θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει διαφορά στο σώμα μας. Το μόνο που βλέπω εδώ είναι δύο γυναίκες. Οχι μια γυναίκα λεπτή και μια παχουλή. Σταματήστε να συγκρίνετε ο ένας τον άλλο και αποδεχτείτε κάθε άνθρωπο όπως είναι».

H Kέιτ μιλώντας στη Daily Mail της Αυστραλίας θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της. «Οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν κορίτσια που φορούν διαφορετικό μέγεθος να φωτογραφίζονται μαζί. Ενα υγιές σώμα δεν έχει συγκεκριμένο μέγεθος. Θέλουμε τα κορίτσια και οι γυναίκες να σταματήσουν να συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους άλλους. Είναι όλες μοναδικά όμορφες με το δικό τους τρόπο. Η υγεία είναι σημαντικότερη από το μέγεθος και τα υγιή σώματα έχουν διαφορετικό μέγεθος. Ολοι έχουμε ατέλειες και ανασφάλειες. Αλλά είμαστε άνθρωποι, αυτό είναι όμορφο και φυσιολογικό. Αυτό μας κάνει αυτούς που είμαστε».

any.body_co

Φωτογραφίες: Instagram/ any.body_co