Τα παιχνίδια της Αννας Βίσση με τους εγγονούς της μπροστά στον φακό [εικόνες] | 0 bovary.gr
Τα παιχνίδια της Αννας Βίσση με τους εγγονούς της μπροστά στον φακό [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΣΤΟ ΙNSTAGRAM

Τα παιχνίδια της Αννας Βίσση με τους εγγονούς της μπροστά στον φακό [εικόνες]


Τα εγγόνια της είναι η μεγάλη αδυναμία της ζωής της.

Η Αννα Βίσση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες ποζάροντας με τα εγγόνια της! Η κόρη της τραγουδίστριας, Σοφία, ταξίδεψε στην Ελλάδα με τα παιδιά και τον σύζυγό της και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, όλοι μαζί περνούν τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Η Αννα Βίσση στην μία φωτογραφία ποζάρει με τον εγγονό της, Νίκο (που συνηθίζουν να τον αποκαλούν Νινίκο) παίζοντας με ένα  χρωματιστό γλειφιτζούρι. Σε άλλη φωτογραφία η Αννα Βίσση σε ξέφρενα παιχνίδια με τον εγγονό της γράφει ως λεζάντα στη φωτογραφία «Λύκε λύκε είσαι εδώ;».

 

 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on Mar 23, 2017 at 8:15am PDT

 

 

 

 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on Mar 22, 2017 at 4:23pm PDT

 

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός είχε καταγράψει μια σπάνια οικογενειακή στιγμή . Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το Νίκο Καρβέλα σε εμφανίσεις με την κόρη του και τα εγγόνια του. Τόσο γιατί ο ίδιος διακριτικά κρατά την οικογένειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο και γιατί είναι η χιλιομετρική απόσταση που τον χωρίζει από την κόρη του και τα παιδιά της. Ο Νίκος Καρβέλας πήρε τα εγγόνια του από το χέρι και βόλταρε μαζί τους στην παιδική χαρά, έχοντας στο πλευρό του την Σοφία που απαθανάτισε την τρυφερή και ιδιαίτερη συνύπαρξή τους. Οι τέσσερίς τους χαμογελώντας και απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό, έδειχναν να χαίρονται τη στιγμή.