To μήνυμα της Κένταλ και της Κάιλι Τζένερ στο Νίνο | 0 bovary.gr
To μήνυμα της Κένταλ και της Κάιλι Τζένερ στο Νίνο | 0 bovary.gr
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ

To μήνυμα της Κένταλ και της Κάιλι Τζένερ στο Νίνο


Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας πραγματοποιείται απόψε το fashion and music event Madwalk by Aperol Spritz 2017 και στη σκηνή θα «παρελάσουν» λαμπερά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών μαζί με σχεδιαστές σε «εκρηκτικούς» συνδυασμούς, σε πρωτότυπες συνεργασίες.

Η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ συμμετέχουν στη διοργάνωση με τα ρούχα που έχουν σχεδιάσει και έχουν την επωνυμία «Κendall + Kylie». Ο Νίνο θα «ντύσει» με την φωνή του την παρουσίαση των δημιουργιών στο catwalk. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνδρες που θα συμμετάσχουν στο show θα φορούν κοστούμια Οriginal Penguin, ενώ οι γυναίκες, δημιουργίες Kendall + Kylie.
Η Κένταλ και η Κάιλι έστειλαν τις ευχές τους τόσο στην επιχειρηματία με την οποία συνεργάζονται, την κα Αννα Στυλιανοπούλου, όσο και στον τραγουδιστή.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την φοβερή δουλειά που έχετε κάνει και να σας ευχηθούμε καλή τύχη για το show. Θα θέλαμε να στείλουμε και τις θερμές ευχές μας στον καλλιτέχνη που επιλέξαμε, να εκπροσωπήσει την εταιρία και τα ρούχα μας, το Νίνο. Είμαστε βέβαιες ότι θα είναι εκπληκτικός στη σκηνή απόψε! Σκοπεύουμε να έρθουμε στην Ελλάδα για να απολαύσουμε τον ελληνικό ήλιο αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τη συνεργάτιδά μας Άννα Στυλιανοπούλου. Ανυπομονούμε επίσης να γνωρίσουμε το Νίνο και να συνεργαστούμε ξανά μαζί του».