Η εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία πρωταγωνίστρια στην καμπάνια των Dolce & Gabbana  | 0 bovary.gr
Η εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία πρωταγωνίστρια στην καμπάνια των Dolce & Gabbana | 0 bovary.gr
DOLCE & GABBANA

Η εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία πρωταγωνίστρια στην καμπάνια των Dolce & Gabbana


Στα 20 της χρόνια, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου κάνει το ντεμπούτο της στο μόντελιγκ.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είχε περπατήσει στο catwalk στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, στην επίδειξη του οίκου Dolce & Gabbana.

Mε αέρα μοντέλου και αυτοπεποίθηση, φορώντας ιδιαιτέρως θηλυκές και σέξι δημιουργίες του οίκου (καυτό μίνι και μαύρο μπουστάκι) είχε αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια. Μαζί της, περπάτησε στην πασαρέλα και η Lady Aμέλια Γουίντσορ, εγγονή του Δούκα του Κεντ, ξάδελφου της βασίλισσας (να σημειωθεί ότι είναι η 36η στη σειρά για το θρόνο) και παρά το ότι κρατά χαμηλό προφίλ είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τον αέρα της.

H Μαρία Ολυμπία και η Lady Amelia Windsor είναι πλέον δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της νέας καμπάνιας του οίκου Dolce & Gabbana (στην ίδια καμπάνια, βλέπουμε μεταξύ άλλων, την κόρη του Αντι Γκαρσία, Αλεσάντρα Γκαρσία- Λορίντο, την Σόνια Μπεν Αμάρ -για την οποία υπήρχαν φήμες για σχέση με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και την κόρη του ηθοποιού Tζέιμι Φοξ, Κορίν) και φωτογραφήθηκαν για τον ιταλικό οίκο στο Παλέρμο της Ιταλίας. Ηδη, μάλιστα, κάποιες backstage φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο Instagram, εντυπωσιάζοντας. 

 

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Mar 29, 2017 at 11:15am PDT

Στη φωτογράφιση αναφέρθηκε και η Daily Mail χαρακτηρίζοντας όλους τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας ως πολύ «φρέσκα πρόσωπα». Αλλωστε, αυτή ήταν και η πρόθεση του ιταλικού οίκου: Να συμπεριλάβει στην προώθηση της καμπάνιας κορίτσια που δεν είναι επαγγελματίες μοντέλα. Μάλιστα ο D&G πόσταρε τις εικόνες στο Instagram συνοδευόμενες με το hashtag «#Real People».

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα την Μαρία Ολυμπία, η Daily Mail σημειώνει περαιτέρω ότι είναι 20 ετών, ότι γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης πέρσι και πρόσφατα την είδαμε στο σόου του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

 

 

 

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Mar 29, 2017 at 7:26am PDT

 

 

 

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on Mar 29, 2017 at 7:06am PDT

 

 

 

A post shared by Sonia (@itsnotsonia) on Mar 29, 2017 at 8:03am PDT

 

 

 

A post shared by Lori Harvey (@lori_harvey_) on Mar 29, 2017 at 12:33pm PDT

 

 

 

 

A post shared by Sonia (@itsnotsonia) on Mar 29, 2017 at 7:03am PDT

 

 

 

 

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on Mar 29, 2017 at 5:38am PDT

Ας θυμηθούμε την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου...

 

 

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Feb 26, 2017 at 11:09am PST

 

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on Feb 26, 2017 at 3:21am PST