Κάζουαλ εγκυμονούσα -Η έξι μηνών Αμάλ Αλαμουντίν με τζιν και bomber τζάκετ | 0 bovary.gr
Κάζουαλ εγκυμονούσα -Η έξι μηνών Αμάλ Αλαμουντίν με τζιν και bomber τζάκετ | 0 bovary.gr
ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Κάζουαλ εγκυμονούσα -Η έξι μηνών Αμάλ Αλαμουντίν με τζιν και bomber τζάκετ


Ρομαντική βόλτα για τον Τζόρτ Κλούνει και την Αμάλ Αλαμουντίν στο Μπέρκσαϊρ και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί.

Μια άκρως casual εμφάνιση έκανε η εγκυμονούσα Αμάλ και η στιλιστική της επιλογή –η ίδια φόρεσε ένα χακί bomber jacket, ένα κομμάτι τελευταία λέξη της μόδας και το συνδύασε με τζιν - «έκρυψε» εντέχνως την φουσκωμένη κοιλιά της. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φάνηκε στην ίδια στιλιστική διάθεση με την σύζυγό του.

Χεράκι- χεράκι και φανερά χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν την βόλτα τους χωρίς να μπορούν να αποφύγουν τα αδιάκριτα φλας που καραδοκούν για να τους απαθανατίσουν.

Πριν από λίγες ημέρες τον γύρο των μέσων ενημέρωσης έκανε η ιδέα του Τζορτζ Κλούνει για το όνομα των διδύμων. Μια ιδέα που όχι μόνο δεν βρήκε σύμφωνη την Αμάλ αλλά του είπε απλά… να την ξεχάσει.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκέφτηκε, λοιπόν, να δώσει το όνομα του brand με τεκίλα που έχει μαζί με τον συνιδιοκτήτη του Ραντ Γκέρμπερ (σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ),το οποίο λέγεται Κασαμίγκος. Είχε σκεφτεί δηλαδή να ονομάσει το ένα αγόρι Κάσα και το άλλο Αμίγκος, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην Αμάλ.

 

 

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on Apr 1, 2017 at 10:57am PDT

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on Apr 1, 2017 at 11:25am PDT

 

 

Ενδιαφέρον έχει η ανάρτηση- σχόλιο της Σίντι Κρόφορντ για το περιστατικό. Ποζάροντας με δύο φορμάκια με τα ονόματα Casa και Amigos, το ένα με ροζ γράμματα και το άλλο με γαλάζια έγραψε: «Βρήκα το τέλειο δώρο για τους Κλούνεϊ».