Κι όμως, το Sex and the City είχε άλλους τίτλους αρχής -Η κομμένη σκηνή [βίντεο] | 0 bovary.gr
Κι όμως, το Sex and the City είχε άλλους τίτλους αρχής -Η κομμένη σκηνή [βίντεο] | 0 bovary.gr
03|04|2017 16:28
SHARE
Η ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΡΕΜΑ

Κι όμως, το Sex and the City είχε άλλους τίτλους αρχής -Η κομμένη σκηνή [βίντεο]


Φαίνεται ότι η Κάρι Μπράντσο, σε όλους γνωστή ως Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν ήταν πάντα τυλιγμένη μέσα σε μια τούλινη φούστα στους τίτλους αρχής του Sex and the City. Ούτε την πιτσίλησε το λεωφορείο που έφερε στο πλάι την αφίσα της. 

Το EW κατάφερε να μπει στα άδυτα της πιο διάσημης γυναικείας σειράς και να ανασύρει από τα σκονισμένα συρτάρια την version με τους κομμένους τίτλους αρχής.

Οι τίτλοι αρχής που δεν είδαμε ποτέ:

«Υπήρχαν δύο outfit. Το ένα με την πασίγνωστη πλέον τούλινη φούστα, και το δεύτερο, με ένα μπλε φόρεμα, με το οποίο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε ένα πέρασμα, χωρίς να πιτσιλιστεί, περπατώντας με τα mules, όταν βλέπει τη διαφήμισή της» αναφέρει ο δημιουργός Ντάρεν Σταρ στο EW. Τα γυρίσματα έγιναν το Μάρτιο του 1998, στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν κοντά στο ξενοδοχείο Πλάζα. 

Όπως φάνηκε όμως και από την ιστορία, τη δόξα του μπλε φορέματος θα έκλεβε η εμβληματική τούλινη φούστα την οποία, η ενδυματολόγος Πατρίσια Φιλντ, αγόρασε για 5 δολάρια από ένα showroom. Και για την οποία μαζί με την πρωταγωνίστρια Κάρι Μπράντσο, χρειάστηκε να δώσουν μια μικρή μάχη. «Ήταν πολύ δύσκολο για τους παραγωγούς να κατανοήσουν ότι θα ήταν καλύτερα να βάλει αυτή τη φούστα, ωστόσο η Κάρι κατάφερε να λάμψει μέσα σε αυτή», τονίζει η Φιλντ.  

Οι γνωστοί σε όλους τίτλοι αρχής του... θρυλικού Sex and the City:

Αν και οι τηλεθεατές συνέδεσαν την Κάρι Μπράντσο με την τούλινη φούστα (ήταν το πρώτο outfit που είδαμε ποτέ από την ηρωίδα) εκείνη δεν το ξαναφόρεσε μέχρι το 2008, όταν σε μια σκηνή στην ταινία, η πρωταγωνίστρια την εμφανίζει καθαρίζοντας τη ντουλάπα της.