Instagram
Instagram
ΟΜΟΡΦΟΣ ΝΕΑΡΟΣ

Ο γοητευτικός ανιψιός της Χίλαρι Κλίντον -Κάνει καριέρα στο μόντελινγκ [εικόνες]


Είναι μόλις 23 ετών αλλά η ακαταμάχητη γοητεία του έγινε από νωρίς το διαβατήριο για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Ο Τάιλερ Κλίντον είναι ο μικρός ανιψιός του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Eιναι γιος του μικρότερου, ετεροθαλούς αδελφού του Μπιλ Κλίντον, Ρότζερ και ένα αγόρι που αγκαλιάστηκε από τους θείους του και μεγάλωσε κάτω από την «προστατευτική τους ομπρέλα». Ο Ταίλερ Κλίντον  έκανε τις σπουδές του στην Καλιφόρνια, τον τόπο όπου γεννήθηκε. Αποφοίτησε από το Loyola Marymount University. Η μακρόχρονη σχέση του με την σύντροφό του έχει απογοητεύσει τις εκατοντάδες θαυμάστριές του. Εξωστρεφής, λάτρης της φυσικής ομορφιάς και του κάμπινγκ.

 

 

Μια σέξι φωτογράφισή του, το 2015, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η Αdina Doria, φωτογράφος από το Λος Αντζελες ήταν εκείνη που -όπως δήλωσε στο ET- είχε την χαρά να τον φωτογραφίσει: «Ηταν απίστευτος επαγγελματίας, με υπέροχους τρόπους, πολύ ευγενικός».

Μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του Ταίλερ Κλίντον είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε με το μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, IMG -με το οποίο συνεργάζονται μεγάλα αστέρια της μόδας, όπως είναι η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ.

Η οικογένειά του

Ο πατέρας του, Ρότζερ Κλίντον , είναι ηθοποιός και μουσικός, με όχι τόσο επιτυχημένη πορεία. Η οικογένεια Κλίντον αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες. Πατέρας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ήταν ο William Jefferson Blythe, πλασιέ στο επάγγελμα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τρεις μήνες πριν γεννηθεί ο Μπιλ Κλίντον. Πατέρας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ήταν ο William Jefferson Blythe, πλασιέ στο επάγγελμα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τρεις μήνες πριν γεννηθεί ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ και όταν γεννήθηκε ο Μπιλ Κλίντον ονομαζόταν κι εκείνος William Jefferson Blythe III. Μητέρα του ήταν η Virginia Kelley, η οποία ξαναπαντρεύτηκε με τον Ρότζερ Κλίντον και έτσι ο Μπιλ πήρε το όνομά του σε ηλικία 15 ετών. Από το νέο της γάμο με τον Ρότζερ Κλίντον γεννήθηκε ο ετεροθαλής αδελφός Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ. Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν τα δύο παιδιά ήταν δυσμενές γιατί ο Κλίντον ήταν αλκοολικός, χαρτοπαίκτης και βίαιος με την σύζυγό του. Συχνά ο Μπιλ Κλίντον αναγκαζόταν να προστατεύει τον μικρό αδελφό του γιατί ο Κλίντον έπινε και χτυπούσε. Ο Ρότζερ Κλίντον τζούνιορ παντρεύτηκε το 1994 και από τον γάμο του γεννήθηκε ο Τάιλερ Κλίντον.